Wij zoeken een man voor mijn vrouw

Isra
Mijn naam is:
Isra
Mijn leeftijd:
30 Jaar
Ik woon in:
Kockengen
(Utrecht)
Like mij?
14 Likes
Like mij!

Isra(30) schrijft:

Misschien vinden jullie dit allemaal een stapje te ver gaan maar mij lijkt het zo spannend. Ik wil mijn vrouw seks zien hebben met een andere man. Zelf wil ik rustig op de bank kunnen zitten en alles van een afstandje bekijken.

Ik speel ondertussen wel met mijzelf maar zal jullie niet storen. Mijn vrouw te zien genieten van de seks dat wil ik eens van een ander oogpunt bekijken. Je mag alles doen hoe je denkt dat je haar gek zal maken. Ik laat jullie daar helemaal in vrij.

Ben jij een beetje kinky en vind je het niet erg dat ik mee zal kijken ? Dan zie ik graag een berichtje in mijn mail box en kunnen we een begin gaan maken.

Deze advertentie valt onder:

Wil je sex met Isra? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
Isra !

0 Reacties

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter

Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.
Isra

Gratis neuken met Isra?

Druk dan hier voor contact!