Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.

Ik hou gewoon van lekker hard

Angy(34) schrijft:

Wat ik eigenlijk nooit heb begrepen is dat mensen jaren lang een huwelijk in stand houden met gewoon simpelweg missionaris. Daar zal echt af en toe wel een beetje pijpen en beffen bij komen, maar meer als dat geloof ik gewoon niet.

Ik hou het in die relaties niet langer uit dan een maand of twee, dan weet ik precies wanneer je gaat klaarkomen en wat ik daarvoor moet doen, dat is toch fucking saai?!

Nee bij mij gaat die spreekwoordelijke vlag niet op hoor. Als ik eenmaal verveeld raak dan wil ik eigenlijk niet eens seks meer, en dat terwijl ik er echt dol op ben.

Variatie is mijn keyword! Als jij me een in de zoveel keer lekker vastbind of een paar flinke tikken geeft dan stroomt mijn geilheid weer helemaal terug in mijn lichaam.

Kom je me lekker kinky uitdagen, ik ben benieuwd wat voor speeltjes je meebrengt!

Deze advertentie valt onder:

Wil je sex met Angy? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
Angy !

0 Reacties

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter

Klik Hier & Registreer Gratis