Negerin met het perfecte lijf!

Curvy
Mijn naam is:
Curvy
Mijn leeftijd:
31 Jaar
Ik woon in:
Overberg
(Utrecht)
Like mij?
16 Likes
Like mij!

Curvy(31) schrijft:

Ik voel die blikken van mannen altijd wel hoor als ik langs ze loop, Dan denken ze waarschijnlijk dat ze me keihard willen neuken en alle hoeken van de kamer kunnen laten zien.

Helaas blijft dat altijd alleen maar bij denken, want ze hebben de ballen niet om me aan te spreken.

Wisten ze maar hoe geil en bereid ik zou zijn voor een vrijpartij! Ik heb het liefst seks met vreemde, dus waar wacht je nog op?!

Deze advertentie valt onder:

Wil je sex met Curvy? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
Curvy !

3 Reacties

 • bobo

  1 jaar geleden

  Ik wil je wel een keer aanspreken maar dan moet ik wel weten waar je langs loopt. Maar dat moet geen probleem zijn als je wil neuken.
  Bobo1261@mail.com

 • Dick

  1 jaar geleden

  Hallo hoe gaat het?ik ben een man van 47 en kom uit de provincie Utrecht als je behoefte heb om even te praten of iets anders zou ik je stem graag willen horen liever wel tussen 07.00 tot 12.00 graag niet later of eerder seriuze reacties graag xxxjes uit Utrecht

 • cham

  1 jaar geleden

  hi hmm alles goed ? lijkt me wel leuk om af te spreken laat je alle hoeken zien laat je me jamaicaan paal voelen diep binnen mail me shottaa06@hotmail.com voor meer info

Laat een reactie achter

Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.
Curvy

Gratis neuken met Curvy?

Druk dan hier voor contact!