Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.

Latex opdracht van mijn meester

Geiletante(59) schrijft:

Ik moet van mijn meester een andere man vinden die ik dan in een latex pakje moet verwennen. Mijn meester geeft de opdrachten die ik moet uitvoeren bij die man.

Ik moet zoeken naar een man die de opdrachten van mijn meester goed uit zal voeren. Mijn meester wil alles kunnen controleren. Ik wil mijn meester plezieren en jou zo geil maken dat je denkt dat je op knappen staat en zoveel lust hebt dat je mij gewoon neemt.

Ik zit wel met een deadline en als het allemaal naar wens van mijn meester gaat, dan wilt hij het vaker doen. Heb jij hier wel oren naar?

Stuur me dan een bericht met foto. Xxx

Deze advertentie valt onder:

Wil je sex met Geiletante? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
Geiletante !

0 Reacties

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter

Klik Hier & Registreer Gratis