Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.

Schuif je lul in mijn kontje

Schaduw(25) schrijft:

Ik begrijp dat de meeste vrouwen niet aan anaal doen, nou die weten dan echt niet wat ze missen. Als je een stijve lul diep in je kontje krijgt dan weet je pas wat genieten is.

Het begint altijd een beetje pijnlijk, maar die grens tussen genot en pijn zijn enorm dun. Heb je een lul en wil je mijn kontje roeren? Ik nodig je uit om te werken naar een wederzijds orgasme. Lijkt me heerlijk!

Deze advertentie valt onder:

Wil je sex met Schaduw? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
Schaduw !

6 Reacties

 • Lulas17

  3 years ago

  Hoi Schaduw,
  Ik kom uit Overijssel en rij voor m'n werk regelmatig in de regio. Heb je zin in mijn harde paal diep in je kontje stuur even een bericht. KIK mrmajestic17 Twitter @lulas172. Hoor ik van je?

 • Geile eagle

  3 years ago

  Wat heb jij een lekker lontje mmm daar wil ik mijn lul wel lekker in stoppen kus

 • sexverslaafd

  3 years ago

  he schaduw ik wil je dolgraag helpen met jou wens wanneer zou je kunnen afspreken stuur me een berichtje of mail naar [email protected]

 • treb

  4 years ago

  Hallo Schaduw(,
  klinkt goed.
  Ik wil graag een keertje anaal tekeer gaan.
  En vooral het laatste een gezamelijk orgasme heerlijk.
  stuur maar een berichtje en het komt goed

 • mike

  4 years ago

  Hey ik kom uit deventer dichtbij colmschate ik wil graag met je willen afspreken en mijn harde lul in je stoppen gr mike

 • Xport7

  4 years ago

  Hey dat lijkt me wel wat wil je me een mailtje sturen? [email protected] xxx

Laat een reactie achter

Schaduw

Gratis neuken met Schaduw?

Druk dan hier voor contact!