Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.

Droog neuken

Droogneuken is seksen zonder penetratie. Je kan dus eigenlijk alles doen, wat je normaal met seks ook doet, maar er gaat geen penis in de vagina. Er zijn veel redenen te bedenken waarom mensen hier naar zoeken. Lees verder..

Het kan heel opwindend zijn en je geilt elkaar flink op. Het wordt ook wel gezien als een manier om niet vreemd te gaan, maar toch met iemand anders te kunnen seksen. Droge seks is niet altijd droog. Het kan een natte boel worden, maar er vindt geen penetratie plaats. En hoe natter het wordt, des te meer zullen de vonken er waarschijnlijk afvliegen.

Droogneuken is het geilste voorspel

Voor veel mannen en vrouwen is droogneuken het geilste voorspel. Je kan tegen elkaar wrijven met kleren aan, maar ook ook zonder kleren. Al is het dan natuurlijk wel veel moeilijker om niet te penetreren. De geslachtsdelen wrijven tegen elkaar op, maar je kan elkaar ook op allerhande manier opwinden. Schuren is niet het enige dat gebeurt bij droogneuken. Je kan met jouw handen wrijven, het geslachtsdeel van jouw bedpartner oraal verwennen, terwijl jullie tegen elkaar liggen of in welke andere positie dan ook. Droogneuken kan overal, zelfs als je niet echt kan neuken, en niemand hoeft het door te hebben. Dat maakt het nog geiler. Heb je dan een gewenst moment gevonden, dan kan je altijd nog neuken.

Hoe werkt droogneuken

Je geilt elkaar flink op met aanrakingen. Jouw vingers langs iemands rug, de jongen die de borsten van een meisje verwent. Schuren tegen het geslacht van de ander met jouw lichaam of jouw eigen geslacht, borsten die tegen de penis wrijven, de vagina tegen de knie van de jongen, het meisje dat op jouw penis zit, zonder dat er penetratie is. Allemaal voorbeelden van droogneuken die heel opwindend zijn. Je geilt elkaar flink op en kan elkaar wrijven waar jullie willen, en er is niet veel risico op een soa of een zwangerschap.

Waarom droogneuken

Wat jouw geslacht ook is, droogneuken is een manier om te seksen zonder dat er echt seks is. Stel je hebt een vriendje, maar je krijgt niet genoeg sex. Jouw borsten en vagina verlangen naar de aanrakingen van een man, maar je wil niet vreemdgaan. Droogneuken kan dan een oplossing, en heel opwindend, zijn. Maar ook als je niet wil seksen of als je uit principe niet meteen met iemand naar bed wil, dan kunnen schuren en andere aanrakingen, toch ontzettend geil zijn. En je hoeft jouw kleren er niet eens voor uit te trekken.

Virtueel droog neuken

Virtueel seksen is misschien wel de meest veilige manier van droogneuken en ook nog een hele opwindende manier. Of jij jouw kleren nou aan of uit hebt, dat maakt niet eens uit. Je hebt seks met iemand van het andere, of hetzelfde, geslacht, zonder dat je echt sex met iemand hebt. Webcamsex is hiervoor erg populair. Je kan dan wel niet jouw handen laten glijden over dat hete lichaam, maar je kan wel kijken hoe de borsten reageren op jouw fantasietjes.

Sexchatten en droogneuken

Een andere manier van droogneuken is sexchatten. Je geilt elkaar op met hete berichtjes en pikante foto's. Veel mensen vinden sexchatten heel erg lekker en er zijn op de meeste sex sites mogelijkheden om te sexchatten. Lekker veilig en in principe ga je ook in dit geval niet vreemd. Waardoor het voor veel mensen aantrekkelijk is. Je kan seksen met wildvreemde mensen, zonder je kleren voor iemand uit te trekken, en je kan lekker vanuit jouw luie stoel, de allergeilste fantasietjes met iemand anders delen op elk gewenst moment. Het is ontzettend populair onder de leden en een geile manier die ervoor zorgt dat de vonken er waarschijnlijk vanaf vliegen. Dit kan een heel opwindend voorspel zijn, maar ook een manier om aan je trekken te komen, zonder echt te seksen.

Droge seks online vinden

Je zal niet veel moeite hoeven te doen om online droge seks te vinden. Op elk gewenst moment, waar jij maar wil, kan je pikante chats hebben met mannen en vrouwen uit het hele land. Je kan iemand bij jou in de buurt zoeken, of juist verder weg in een andere regio. Je kan naar porno kijken, sexchatten met wildvreemde mensen, en je kan webcamsex hebben met een jongen of meisje waar jij geil van wordt. Allemaal zonder echt sex te hebben. Droogneuken is voor veel mensen heel erg opwindend en het kan de lust flink opvoeren, maar jou ook bevredigen op een hele intense manier. Je hoeft je alleen maar gratis aan te melden, gratis een profiel te maken of een advertentie te plaatsen, en voor je het weet heb jij een sexmatch gevonden met wie jij de geilste droge sex hebt.

Zoek je naar: droog neuken?

Druk dan nu hier voor gratis contact!