Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.

Vingeren | tips om een vrouw goed te vingeren

Door:
Sarah
Geplaatst:
18-11-2021
site.commets:
0

Klaarkomen, orgasmes, het was vooral iets waar mannen mee bezig waren en vrouwen bij assisteerden. Dat is wel even anders tegenwoordig. De vrouwen zijn veel meer met hun seksualiteit bezig, willen ook genieten, en verwachten zelfs van de mannen dat die ook weten wat ze doen. De tijd van je kwakkie lozen en gaan slapen, is voorbij. Wanneer je als man niet weet hoe je een vrouw lekker kan vingeren, dan ben je tegenwoordig een teleurstelling, geen echte man, dan heb je gefaald.

Gelukkig is vingeren iets wat je kan leren. Het is een techniek. Het is dus een kwestie van de technieken leren kennen en heel veel oefenen. En dat is iets wat de meeste vrouwen graag doen. Oefenen in bed en hoe beter jij wordt, des te meer ze willen oefenen. Wat mannen vergeten, of niet weten, is dat wanneer ze goed zijn in bed, goed zijn in vingeren en de vrouw verwennen, en ook in de vrouw klaar laten komen, dat zij dan ook veel meer zullen genieten van de sex en ook meer sex zullen krijgen, want een bevredigde vrouw wil meer, niet minder.

Het vrouwelijk orgasme is niet moeilijk

Om te beginnen moet je even het eeuwenoude idee laten varen dat het moeilijk is om een vrouw te laten klaarkomen. Dat is het namelijk helemaal niet. Ja, het kost iets meer moeite als bij een man. Dat is een feit, maar dat maakt het niet lastiger. Sterker nog, de weg naar het vrouwelijk orgasme zal jouw orgasme heel wat intenser en geiler maken. Zie het als een ontdekkingstocht en hoe meer jij ontdekt en toepast, des te verder zal je komen en wanneer jij lekker kan vingeren, dan zal jouw vrouwtje alleen maar om meer smeken.

Voor je gaat vingeren

Nou is voorbereidde sex het minst geil, dus in plaats van je voor te bereiden op die ene keer, zorg gewoon dat je deze punten altijd op orde hebt, dan kan je ook ieder moment jouw vingertjes aan het werk zetten en niets is zo geil voor een vrouw als onverwacht lekker gevingerd te worden.

Zorg dat je nagels geknipt en schoon zijn en dat je geen vieze handen hebt. Doe je ringen af en eventuele armbanden. De huid van de vagina is heel zacht en kwetsbaar en de clitoris is ontzettend gevoelig. Het kan dus onverwacht pijn doen als jij scherpe nagelrandjes of een harde ring hebt.

Je kan glijmiddel bij de hand hebben, niet alle vrouwen worden nat wanneer ze geil zijn. Dan kan je haar pas echt lekker vingeren. Je kan natuurlijk ook je speeksel gebruiken. Olie kan ook, maar houd er wel rekening mee dat olie een condoom kan beschadigen.

Hoe moet je vingeren?

Wil jij haar kutje vingeren? Dan ga je niet meteen op je doel af. Sterker nog, je stelt het even uit. Vrij met haar, kus haar, lik haar, fluister in haar oren wat je allemaal met haar wil doen, plaag haar, streel haar en blijf weg bij haar poes. Sabbel aan haar oren en haar tepels. Streel haar dijen, haar buik, maar ga pas richting haar vagina wanneer ze kronkelt onder jouw aanrakingen en zij jou bijna smeekt om haar kutje te verwennen.

En dan komt het. Mannen denken, althans te veel mannen denken, dat wanneer ze als een wasmachine rondjes bij haar vagina beginnen te draaien, dat dit geil is. Dat is het niet. Het komt niet eens in de buurt van geiligheid. Blijf dus rustig, bewaar je geduld, zij gaat niet sneller klaarkomen doordat jij sneller bent. Het tegenover gestelde, hoe rustiger jij aan doet, des te sneller is zij zo geil dat ze wild wordt.

Speel met haar

Je gaat haar vingeren. Het is zover. Ze is er helemaal klaar voor en jij ook. Streel om te beginnen haar schaamlippen en gebruik af en toe wat meer druk of knijp zachtjes in haar schaamlippen. Hier zitten heel veel zenuwen en ze zijn dan ook super gevoelig. Voel af en toe of ze al nat wordt door met je vinger rondom haar vagina te spelen, maar je gaat nog niet echt naar binnen. Misschien tussendoor een vingertopje om haar te plagen.

Verwen haar clitoris

De meeste vrouwen komen het makkelijkste klaar door de clitoris te stimuleren. Wanneer zij opgewonden is, dan zie je dat de clitoris opgezwollen en veel makkelijker te vinden is. Zorg dat de clitoris en de ruimte eromheen goed nat zijn. Je kan hiervoor haar vocht gebruiken, als ze al lekker nat is, je kan jouw eigen speeksel gebruiken, of je vinger in haar mond doen en haar speeksel gebruiken en je kan glijmiddel gebruiken. Ga niet meteen vol voor de clitoris, want dit kan heel vervelend zijn, maar begin rustig aan met rondje om haar clitoris heen, dus niet erop, te draaien met 1 of 2 vingers, net wast je prettig vindt. Begin rustig, maar speel vervolgens met de druk en de snelheid. Haar ademhaling zal versnellen en ze zal jou supergeil aankijken, dat is jouw teken om vooral door te gaan.

Hoe geiler zij wordt, hoe meer jij jouw bewegingen kan afwisselen. Je kan over de clitoris heen wrijven, er heel zachtjes in knijpen, weer rondjes draaien. Gebruik steeds een beetje meer druk en kijk hoe ze daarop reageert. Dit geldt hetzelfde voor de snelheid.

Je kan ook je tong en lippen mee laten werken. En je hebt ook nog een andere hand. Terwijl je haar clitoris verwent, kan je ook al met de wijs- en middelvinger van je hand al eens haar kutje bespelen.

Jouw vingers in haar kutje

Als je haar clitoris lekker vingert, dan zal haar kutje al behoorlijk nat zijn. Begin met een vinger een stukje in haar vagina te duwen. Twee vingers kan misschien ook al. Ga eens rustig aan een klein beetje naar binnen en ook weer rustig eruit. Ga zo steeds een stukje verder. Het zal niet lang duren voor ze naar adem hapt. Verras haar dan door beide vingers in een keer naar binnen te brengen en een paar keer wat sneller op en neer te gaan. Blijf ondertussen haar clitoris verwennen. Met je andere hand of met je tong.

Vind de g-spot

Ze wordt steeds geiler en natter, ze kreunt, ze kronkelt, ze grijpt jou vast. Het is tijd om de g-spot te spotten. Die moet je goed kunnen voelen nu zij zo opgewonden is. De g-spot zit een paar centimeter naar binnen, aan de kant van de buik, in de vagina. Het is een ribbelige, sponsachtig stukje. Wanneer je de g-spot voelt, oefen er dan een klein beetje druk op uit en kijk hoe zij reageert. Je kan zo snel ontdekken hoe zij het lekker vindt. Maak dan met je vingers de “kom hier” beweging. Dit terwijl je haar clitoris blijft likken, haar schaamlippen blijft strelen en er zachtjes in knijpt, haar tepels en borsten niet vergeet en terwijl je haar tussendoor geil aankijkt of iets stouts tegen haar zegt. Je kan naast de “kom hier” beweging ook erover wrijven, rondjes draaien en natuurlijk in en uit haar poesje pompen met je vingers.

Afwisselen tot ze bijna klaarkomt

Afwisseling is belangrijk. De huid is bij haar vagina erg gevoelig en je wil niet dat het gaat irriteren. Maar, en dit is een hele grote maar... wanneer zij bijna klaarkomt, dan wil je juist niets anders meer doen. Dan houd je hetzelfde ritme aan, dan verander je de druk niet meer en dan maak je dezelfde beweging. Wat dat precies inhoudt, dat verschilt per vrouw, dat is aan jou om te ontdekken. Met een beetje geluk lig je in bed met een vrouw die aangeeft wat ze lekker vindt, wilt, hoe ver ze is, enzovoort. Maar de meeste vrouwen doen dat niet. Het is dus aan jou om op te letten en te handelen naar hoe zij reageert. Blijf ook alles lekker nat houden, als ze niet al kleddernat van zichzelf is.

Anaal vingeren

Niet iedereen staat ervoor open, maar er zijn behoorlijk wat mannen en vrouwen die anaal vingeren en anale sex heel erg geil vinden. De anus wordt niet nat, dus je dient dan wel zeker heel wat glijmiddel te gebruiken. Masseer om te beginnen eerst de kringspier rustig en zorg dat het allemaal lekker nat en glibberig is. Ga dan een stukje met je vinger de anus in. De kringspier kan makkelijk scheuren en dat geeft niet alleen een hele hoop rotzooi, maar kan ook nog voor infecties zorgen. Ram dus niet in een keer je vinger naar binnen en begin dan ook niet te pompen als een malle. Rustig opbouwen, de kringspier voorbereiden, en zorg ook hier dat je geen scherpe randjes aan je nagels hebt, want de darmwand is ook snel beschadigd.

Wat echt NIET goed is. De vagina en de anus tegelijk vingeren. Ja, met je andere hand misschien of als je iedere keer een nieuwe handschoen aantrekt wanneer je wisselt. Let hier ook mee op als je speeltjes gebruikt. Er kunnen namelijk heftige infecties ontstaan wanneer je met je vinger van de anus naar de vagina gaat.

Iedereen kan vingeren. Laat je niks anders wijs maken. Het is onzin dat het lastig is om een vrouw klaar te laten komen. Onthoud dat ook goed. Jij kan dit en jij gaat dit net zo lang oefenen tot jij de vingerkoning bent. En dan is het ook nog eens zo, en dat mag je niet vergeten, jij kan de vingerkoning zijn, alle technieken perfect onder de knie hebben en de perfecte sfeer neerzetten, als een vrouw zich niet kan laten gaan, dan kan ze ook niet klaarkomen. Daar heb jij ook een aandeel is, maar uiteindelijk zit het tussen haar oren. Wil je weten hoe je daar mee om kan gaan en haar daarover heen kan helpen? Dan is sexchatten misschien een oplossing voor jullie.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Klik Hier & Registreer Gratis