Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.

Anale sex | Allang niet meer alleen voor homo's

Door:
Sarah
Geplaatst:
22-11-2022
site.commets:
0

Dat anale sex alleen voor homo's is, dat is al heel lang niet meer het geval. Sterker nog steeds meer mannen en vrouwen willen experimenteren met anaal neuken. Het taboe rondom sex in het kontje is verdwenen. Alleen weet nog niet iedereen hoe je dat dan precies aanpakt. Er wordt wel over gesproken, maar niet over hoe je iemand dan in de anus neemt zonder dat er van alles misgaat. Zeker de eerste keren is het iets waar je heel voorzichtig mee dient te zijn. Ben je dat niet, dan kan het een pijnlijke kwestie worden. De eerste keer anaal lukt zelden helemaal en is vooral voor de ontvanger best intens, zelfs als jij je pik amper naar binnen gepropt krijgt.

Daar gaat het dan ook vaak mis. De kringspier rekt wel lekker op, maar niet zomaar. Dat moet je met beleid aanpakken. Het is niet te vergelijken met de vagina die al wijder wordt wanneer een vrouw geil is. Daarnaast moet iemand ook echt helemaal ontspannen zijn. Het werkt dus het beste om iemand in het kontje te nemen wanneer deze persoon zo geil als boter is. En daar heb jij heel veel invloed op.

Wil jij ook eens anale sex proberen, maar weet je niet goed hoe je het moet aanpakken? Lees dan vooral verder.

Wat is anale sex

Anale sex is heel breed. Om te beginnen wordt de penetratie van de anus ermee bedoeld. Dat kan met een penis zijn, maar ook met vingers, een dildo, een butplug of een tong. De anus likken en anaal vingeren vallen ook onder anale sex, zelfs als er geen penetratie is. Er zijn heel veel benamingen voor anale seks. Denk dan onder meer aan kontneuken en bareback.

Wanneer een man in zijn kontje genomen wordt, dan stimuleert dit de mannelijke g-spot, de zogenoemde p-spot. Deze is bij de man namelijk via de anus te bereiken. Bij de vrouw zit er geen speciale spot in de anus, maar dat wil niet zeggen dat zij er niet van geniet. Het kan voor een vrouw heerlijk zijn om haar kontje gevuld te hebben. De anus bevat heel veel bloedvaten en zenuwen en daardoor is het een heel gevoelig gebied. Veel vrouwen kunnen er dan ook echt van genieten als hun kontje betrokken wordt in de sex. Er zijn zelfs vrouwen die beweren dat ze anaal klaarkomen.

AnaleSexBlogPic1

Waarom zou je anale sex willen?

De meeste mensen willen anale sex proberen omdat ze eens zin hebben in iets anders. Ze willen nieuwe dingen proberen. Dat is spannend, leuk en voorkomt een sleur in het sexleven. Voor mannen is het ook strakker in het kontje dan in het kutje en dat vinden ze lekker. Of dat denken ze, want soms komen ze erachter dat zo heel strak toch niet is wat ze willen. Bij anale sex wordt er gedomineerd en dat geeft een man een gevoel van macht en controle. Dit is een heel opwindend gevoel voor veel mannen. Ze hebben dan de overhand. Er zijn natuurlijk ook mannen die gewoon gek op billen zijn. Die willen eigenlijk altijd ook anale sex omdat ze al een fascinatie met het achterwerk hebben.

Vrouwen vinden het heerlijk om in hun kontje gevuld te worden, soms zelfs in alle gaatjes tegelijk, bijvoorbeeld met anaal speeltjes. En voor zowel mannen als vrouwen is het een manier om een zwangerschap te voorkomen. Het is ook nog eens heerlijk rauw en dierlijk. Het haalt het oerinstinct bij mannen naar boven. Iets wat zeker niet vergeten mag worden, is dat er dan ook sprake van vertrouwen is. Anale sex doe je niet zomaar met iedereen en dat maakt het ook een heel stuk intiemer.

Anale sex proberen? Houd hier rekening mee

In porno zie je altijd dat anale sex heel makkelijk gaat. De pik glijdt er zonder moeite zo in. Dat is natuurlijk niet zoals het in de werkelijkheid gaat. Zeker niet als het de eerste keer is dat je anaal neukt. Het is zelfs heel belangrijk dat je het rustig aan doet, niet te veel ineens wil en dat je het met beleid aanpakt.

Hygiëne

Hygiëne is niet alleen belangrijk voor jullie eigen gevoel, maar vooral ook omdat het voor problemen kan zorgen. Je kan namelijk infecties oplopen wanneer niet alles goed schoon is en zelfs wanneer alles goed schoon is, is het evengoed aan te raden om een condoom voor je pik en latex handschoenen voor je handen te gebruiken. Veel mensen voelen zich ook zelfverzekerder en meer ontspannen wanneer ze voor de sex een anaal douche hebben gehad.

Wanneer je anale sex wil, dan kan je niet weer terug naar vaginale sex gaan, zonder alles te ontsmetten. Ja, het kan wel, maar dan heb je kans dat je allerhande infectieziektes opwekt. Niet doen dus. Wissel ook van condoom en latex handschoenen wanneer je van de anus naar de vagina gaat.

Rustig opbouwen

Wanneer je anale sex wil proberen, dan begin je niet met de anale sex. Je begint met je bedpartner op te geilen. Je wilt dat zij zo geil mogelijk is. Hoe geiler zij is, des te meer zal ze ook ontspannen en des te makkelijker kan jij straks met je pik haar kontje penetreren. Sterker nog, als je haar eerst kan klaar likken of vingeren en ondertussen begint met anaal vingeren, dan went haar kringspier al aan het gevoel. Vergeet niet om meteen al veel glijmiddel te gebruiken. Ook als je alleen nog maar aan het vingeren bent. Let er ook op dat je niet van de anus naar de vagina gaat, zodat je niet per ongeluk ziektekiemen overdraagt.

Hoe meer tijd je neemt om haar te laten ontspannen en haar bloedgeil te krijgen, des te makkelijker zal het allemaal gaan. Verwacht sowieso niet de eerste keer dat het lukt. Hier kan zelfs een paar keer voor nodig zijn. Jij weet vast al hoe jij haar het beste optimaal kan laten genieten. Trek alles uit de kast. Sterker nog, als je haar eerst laat klaarkomen, door te beffen en te vingeren bijvoorbeeld, dan is ze geil en ontspannen en voelt ze de drang om gevuld te worden nog sterker, zeker als jij erg goed bent in vingeren en beffen.

AnaleSexBlogPic2

Gebruik een anaal speeltje

Wanneer je met beffen en vingeren bezig bent, dan kan je haar kringspier natuurlijk wel al voorbereiden door deze bijvoorbeeld te masseren. Doe dat met een andere hand als de hand waar je haar vagina mee vingert. Het is nog beter om een anaal speeltje te gebruiken. Daar zijn allerhande mogelijkheden in, het is hygiënischer en haar kontje wordt dan nog beter voorbereidt op jouw pik. Zo heb je bijvoorbeeld anal beads. Dit zijn steeds dikker wordende bolletjes die je rustig aan haar kontje in kan duwen om zo haar kringspier op te rekken en ook om haar te laten wennen aan het gevoel. Er zijn heel veel soorten speeltjes voor in het kontje te krijgen, en kiezen kan dan lastig zijn, maar samen iets uitzoeken is ook een opwindende voorbereiding.

Voorspel

Zoals gezegd is het heel belangrijk dat jouw sexpartner geil en ontspannen is. Dat doe je ook met anale voorspel sex. Zo kan je haar kontje rimmen, masseren, strelen, vingeren, en terwijl je dat allemaal doet, is het ook lekker als al haar andere erogene zones aandacht krijgen. Vind je dat een gedoe, bijvoorbeeld omdat jij je op de anus wil focussen of omdat je het niet wil verkloten met de hygiëne, dan kan je haar ook aansporen om zelf haar clitoris te stimuleren, zelf te vingeren of zelf een vibrator of ander speeltje voor haar vagina te gebruiken. Zo blijft zij geil en ontspannen.

Een lekker standje

Er zijn verschillende standjes die heel fijn en makkelijk zijn voor anale sex. Er zijn ook lastigere standjes en die kan je beter bewaren voor als het al vaker gelukt is om anaal te neuken. De beste standjes om de eerste keren anaal te neuken vind je hieronder.

  • De lapdance
    Zij zit op jouw schoot, naar jou toe. Op die manier bepaalt zij hoe diep jij in haar komt en je kan dus niet opeens te diep of te snel of te hard gaan.
  • Lepeltje Lepeltje
    Dit standje is perfect voor anale sex. Het is de meest ontspannen positie en de man kan makkelijk controle nemen over de diepte en hoe hard hij stoot, maar de vrouw kan ook makkelijk naar voren komen wanneer ze er nog niet klaar voor is.
  • Flat Doggy
    In het begin wil je niet meteen te diep gaan en met Flat Doggy gebeurt dat ook niet. Door de benen verder uit elkaar te doen, kan je weer wat dieper gaan, op die manier is het voor een vrouw makkelijk aangeven wat ze prettig vindt.

Anaal penetreren begin je rustig

Het is zover, je kan je pik eindelijk in haar anus proberen te krijgen. Je bent natuurlijk geil en wil zo snel mogelijk pompen. Toch is dat echt niet aan te raden. De kans is groot dat het dan te snel gaat, er iets scheurt en dat het pijn doet. Dan is het einde verhaal en kan je misschien nog snel even rukken bij de gedachte. Een tweede keer proberen, daar zal ze dan ook minder snel voor te porren zijn.

Zorg alweer dat alles onder het glijmiddel zit. Je hebt haar hopelijk ook al anaal gevingerd en toen heb je al wat glijmiddel haar kontje ingebracht. Smeer je penis ook nog eens goed in en zet je eikel tegen haar kringspier aan. Voer heel rustig de druk op en ga zachtjes op en neer, zonder meteen naar binnen te gaan. Hierdoor kan zij aan het gevoel wennen en zal ze meer ontspannen. Je zal merken dat dan opeens je eikel naar binnen wil gaan. Blijf heel rustig stoten en let goed op dat je niet in een keer te diep gaat. Bouw dat echt zo lang mogelijk op. Met een beetje geluk, duwt zij zelf haar kontje ook meer tegen jouw pik aan, waardoor je weet dat ze wat meer kan hebben.

Ga zo rustig aan door, tot je pik echt een stukje in haar zit en dan begin je haar rustig aan te neuken, waarbij je afwisselt hoe snel en hard je stoot. Let daarbij heel goed op haar reactie. Wanneer je ineens te wild gaat doen, kan opeens alle moeite voor niks geweest zijn, maar hou jij de controle over wat je doet, dan zal zij er steeds meer van gaan genieten.

AnaleSexBlogPic3

Waar moet je nog meer aan denken als je anaal wil neuken?

· Gebruik heel veel, super veel glijmiddel.

· Blijf met elkaar communiceren tijdens de sex.

· Houdt goed in de gaten hoe zij reageert en pas aan wat je doet.

· Let op haar ademhaling. Het is belangrijk dat zij gewoon normaal blijft ademhalen. Dan blijft ze ook ontspannen.

· Maak je niet te druk als het niet meteen lukt. Dit kan tijd en oefening kosten. Neem die tijd en steek de moeite erin en je zal ook snel je penis tussen haar billen kunnen duwen.

FAQ

Hoe normaal is anale sex?

Anale sex is heel erg normaal. Sterker nog, het is tegenwoordig aparter als je niet op zijn minst nieuwsgierig bent naar anale sex. Niks om je voor te schamen dus, gewoon lekker uitproberen wat jij er nou zelf van vindt.

Kan je orgasmes krijgen van anale sex?

Vrouwen kunnen maar liefst 12 verschillende orgasmes krijgen. Het anale orgasme is er daar 1 van. Ook mannen kunnen klaarkomen wanneer hun p-spot, oftewel hun prostaat, gestimuleerd wordt.

Welk glijmiddel kan je het beste gebruiken?

Bespaar niet op het glijmiddel wanneer je anale sex wil. Er zijn speciale anale glijmiddel, waarvan sommige zelfs de kringspier een beetje kunnen verdoven. Siliconen glijmiddel is, zeker in het begin, aan te raden. Deze droogt namelijk niet uit. Let alleen wel op dat je dit glijmiddel niet samen met je siliconen speeltjes gebruikt. Dan komen er schadelijke stofjes vrij.

Wat zijn de risico's van anale sex?

Er zitten behoorlijk wat risico's aan anale sex, die je gelukkig allemaal kan voorkomen. Je kan makkelijker een SOA oplopen. Je kan er aambeien van krijgen. Ben je te wild? Dan kan je zomaar een darm beschadigen. Je kan bloeden door kleine scheurtjes. En je kan infecties oplopen. Zorg dus dat wanneer je anale sex hebt, dat je dit wel ook veilig doet.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Klik Hier & Registreer Gratis