Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.

De 9 etiquette van dogging en waar het vandaan komt

Door:
Sarah
Geplaatst:
28-02-2023
site.commets:
0

Bij iedereen in de buurt zijn tegenwoordig locaties te vinden die bekend, of berucht, zijn om de mensen die ernaartoe gaan voor dogging. Daar ben je vast al bekend mee. Dat mensen er samenkomen om sex te hebben, zal je ook niet vreemd in de oren klinken.

Toch is het allemaal een beetje vaag, en daardoor voor veel mensen ook veel te spannend om ermee bezig te zijn, terwijl ze er eigenlijk heel erg nieuwsgierig naar zijn. Want hoe moet je je eigenlijk gedragen, wat wordt er van je verwacht, en wat houdt het allemaal precies in?

Dat kan je tegenhouden om ervan te genieten, terwijl het eigenlijk voor iedereen is, en als je er nieuwsgierig naar bent, dan ga je er ook vast veel plezier aan beleven. Zeker omdat het allemaal helemaal niet zo ingewikkeld is.

Hier vind je alles wat jij wil weten over dogging. Dan is het veel makkelijker om te beslissen of dogging iets is wat jij ook wil proberen.

Waar komt de term dogging vandaan?

De term dogging kan verschillende oorsprongen hebben. Dat het iets met honden te maken heeft, dat zal wel duidelijk zijn. Het staat voor sex hebben, of kijken naar sex, op een publieke plek, zoals bijvoorbeeld een parkeerplaats. Het speelt een rol bij exhibitionisme en voyeurisme.

De locaties zijn in de meeste gevallen buiten en het betreft in de meeste gevallen wildvreemde mensen. Al wordt er steeds vaker online gezocht naar iemand om mee te doggen, voordat men naar een locatie gaat.

Dogging heeft altijd gestaan voor ‘kijken’ of ‘volgen', en het wordt gebruikt wanneer mensen buitensex hebben, vaak zoals honden dat ook doen. Daarnaast wordt er ook wel beweerd dat het komt van het excuus om de hond uit te laten, terwijl men eigenlijk of stiekem, op zoek is naar sex.

DoggingBlogPic2

De 9 etiquette van dogging

Buitensex met vreemden, of je nou alleen maar toekijkt, bekeken wordt, of meedoet, daar zitten natuurlijk ook wel wat regeltjes aan. De meeste mensen willen niet met iedereen sex hebben en aangezien je niet iedereen altijd kent, wil je ook wel op een veilige manier kunnen doggen.

Daarnaast komt er ook een vorm van respect bij kijken. Hoewel het voor sommige mensen misschien lijkt alsof mensen die hiermee bezig zijn openstaan voor alles, en misschien denken mensen zelfs dat doggers geen zelfrespect hebben, is niets minder waar.

Bescherm jezelf ten alle tijden

Je hebt waarschijnlijk sex met mensen die je niet kent. Dat is het hele idee ervan. Ook als je elkaar op voorhand online hebt leren kennen. Dan is het wel zo belangrijk dat je dit op een veilige manier doet en op een veilige manier sex hebt.

Neem dus altijd condooms mee en gebruik deze ook. Om seksueel overdraagbare ziektes te voorkomen, maar ook om niet zwanger te raken of iemand zwanger te maken. In de dogging scene wordt er zelfs altijd geopperd om voldoende condooms bij je te hebben, zodat je die eventueel uit kan delen.

Trek geen aandacht, dog privé

Sex in het openbaar is illegaal. Het is niet voor niks dat er speciale dogging locaties zijn waar mensen naartoe gaan. Dat is niet alleen om niet betrapt te worden door autoriteiten, maar ook om te voorkomen dat mensen, of zelfs kinderen, die er niets mee te maken hebben, er opeens mee geconfronteerd worden.

Dogging locaties worden vaak gedoogd en worden op de bovenstaande criteria uitgezocht. Zodat in ieder geval niemand er last van heeft. Let dus goed op waar je naartoe gaat voor dogging. Online vind je een heleboel websites met locaties waar je kan doggen, zonder dat anderen er last van hebben.

DoggingBlogPic1

Blijf anoniem

Een van de redenen dat mensen met dogging bezig zijn, is omdat ze anoniem sex kunnen hebben met vreemden. Die anonimiteit speelt dan ook een grote rol. Niet alleen omdat het opwindend is om degene met wie je sex hebt helemaal niet te kennen, maar ook om andere redenen.

Zo willen mensen niet betrapt worden, bijvoorbeeld als ze op deze manier vreemdgaan. Er zijn mensen die dit verder buiten hun leven willen houden, en er binnen hun leven niet mee geconfronteerd willen worden. En voor de veiligheid natuurlijk.

Het is dan ook heel belangrijk om elkaars anonimiteit te bewaren en het is altijd aan te raden om een naam te bedenken die je gebruikt tijdens het doggen, in plaats van je eigen naam. Dat doe je voor jezelf, maar ook uit respect naar de andere doggers.

Spreek vooraf een safe word af

Je weet voorhand meestal niet met wie je sex gaat hebben en je weet dan ook niet wat de seksuele voorkeuren van die persoon zijn. Zelfs als je elkaar op voorhand online leert kennen en veel bespreekt, kan je onmogelijk alles van elkaar weten.

Je wil niet opeens in een situatie terecht komen, waar je dan niet meer weet hoe je eruit moet komen, omdat de ander dingen doet die jij niet prettig vindt, omdat jij iets doet wat de ander niet prettig vindt, en dat er opeens van alles gebeurt wat niet fijn is.

Spreek daarom altijd een safeword af en houd je hieraan. Voor jezelf en voor de ander. Je weet dan zeker dat er nooit ongewenste grenzen overschreden worden en dat het een plezier blijft voor iedereen die meedoet.

DoggingBlogPic3

Vrouwen moeten nooit alleen zijn

Over het algemeen is het onwenselijk dat een vrouw alleen naar een dogging locatie gaat. Dit heeft vooral met haar veiligheid te maken. Er kan namelijk van alles gebeuren waar zij geen zin in heeft, en je weet immers nooit echt wie de ander is.

Het wordt vrouwen dan ook ten zeerste afgeraden om er alleen naartoe te gaan. Zij dient altijd met een man te gaan die zij kent en vertrouwt. Ben je een vrouw alleen die graag wil doggen, maar geen man heeft om mee samen te gaan, zoek dan gewoon iemand online.

Er zijn ontzettend veel sexsites waar je makkelijk iemand kan vinden om mee naar een dogging locatie te gaan. Je kan dan bijvoorbeeld eerst samen wat dingen gaan doen, en als je elkaar kent en vertrouwt, dan kan je samen naar een dogging plek gaan om te genieten van sex met vreemden.

Blijf weg uit moeilijke buurten

Er zijn allerhande locaties te vinden waar dogging heel normaal is, maar dat wil niet zeggen dat jij ook overal naartoe wil gaan. Het kan zomaar zo zijn dat er ook prostituees rondlopen of dat er drugs wordt gedeald. Het zijn immers vaak afgelegen locaties, waar je niet snel betrapt kan worden.

Doggers zijn niet de enige mensen die dat bedenken. Het is dan ook af te raden om naar dogging locaties te gaan die bekend staan om de criminele activiteiten. Voor je het weet kom je terecht in een situatie waar je niet op zit te wachten en dat zal jouw hele ervaring verpesten, en het is super onveilig.

Wanneer je kijkt, raak alleen aan wanneer gevraagd

Als je naar een dogging locatie gaat, dan is het heel normaal dat je toekijkt. Als mensen dat niet zouden willen, dan zouden ze wel thuis neuken. Maar dat wil niet zeggen dat je ook zomaar mee kan doen met de sex. Want niet iedereen wil sex met iedereen.

Het is dan ook een regel dat je alleen meedoet wanneer je expliciet, verbaal uitgenodigd wordt. Bij twijfel kan je het ook beter even vragen, dan dat je de fout ingaat. Dat wordt namelijk zeker niet gewaardeerd en dan is het plezier voor iedereen snel over.

DoggingBlogPic4

Knipper je lichten, open je ramen

Er zijn allerhande signalen waarmee je aangeeft dat je openstaat voor sex. Dat kan zelfs per locatie verschillen. Denk dan bijvoorbeeld aan een krant die op het dashboard wordt gelegd of de zonneklep van de bijrijderskant die omlaag wordt gedaan.

Dit kan best verwarrend zijn als je niet weet wat de signalen op een bepaalde locatie zijn. Het is dan het beste om algemene signalen te gebruiken. Zo kan je met jouw autolichten knipperen, wat meteen heel erg duidelijk is en waarmee je aangeeft dat iemand mee kan doen.

Je kan ook jouw ramen openzetten, zodat er communicatie mogelijk is, en waarmee je aangeeft dat het oke is als mensen willen toekijken terwijl jullie sex hebben. Je houdt dan toch nog wat afstand, maar kan wel genieten van dogging.

Verzeker jezelf ervan dat je niet wordt gevolgd

Je kent de mensen niet die op de dogging locatie aanwezig zijn, en je weet ook niet wat hun intenties zijn. Je wil dus niet opeens door iemand gevolgd worden met slechte intenties. Het is dan ook altijd aan te raden om niet meteen naar huis te rijden.

Je kan gewoon wat rondrijden of even ergens wat gaan eten. Let goed op of er een auto is die achter je aanrijdt en achter jou aan blijft rijden. Mocht dit het geval zijn, dan rijd je zeker niet meteen naar huis, maar ga je naar een veilige, publieke locatie.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Klik Hier & Registreer Gratis