Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.

Rijpe, zelfstandige vrouw zoekt sex

Rijpe Cougar(49) schrijft:

Alleenstaande, rijpe, zelfstandige en zelfbewuste, vrouwelijke vrouw is op zoek naar sex. Ik heb geen probleem met jonger of ouder. Ik heb met allebei ervaring. Vriendinnen noemen me dan ook wel eens een cougar.

Ik zoek geen relatie. Ik heb een relatie en dat wil ik graag zo houden. Het is een open relatie, maar wij delen geen details met elkaar en we staan ook voor elkaar op nummer 1. Als extra man moet je daar dus wel tegen kunnen. Ik heb ook al eens een affaire met een vrouw gehad. Een trio of een vrouw alleen is ook mogelijk.

Deze advertentie valt onder:

Wil je sex met Rijpe Cougar? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
Rijpe Cougar !

0 Reacties

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter

Rijpe Cougar

Gratis neuken met Rijpe Cougar?

Druk dan hier voor contact!