Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.

Beffen: Zo verbeter jij je skills

Door:
Sarah
Geplaatst:
16-06-2021
site.commets:
0

Hoe wordt jij een koning in beffen?

Veel mannen vinden het heerlijk om een vrouw een plezier te doen aan de onderkant. Het hoort er ook eenmaal bij. Maar niet elke vrouw of man zit te wachten op orale seks, wat in sommige gevallen ook te begrijpen is. Maar mankeer je niets, ben je schoon en hou je ervan? Dan zou het gewoon een standaard ritueel moeten zijn elke keer jullie seks hebben.

Echter is het beffen niet zo makkelijk als de meeste mannen denken. Het is niet zomaar je tong in haar vagina, rondom haar vagina bewegen. Er komt namelijk veel meer bij kijken!

In dit artikel lees je onder meer 5 ultieme tips die jou na het lezen ervan echt een bef koning maken. Je moet er wel wat voor overhebben en het moet je ook echt liggen. Als jij er elke keer tegen op ziet om te gaan beffen, dan zal het lezen van deze tips ook niet echt zinvol zijn.

Maar ben jij bereid je skills wat op te krikken dan is het zeker aan te raden! Als ze dit dan een keer mee maakt, zal ze waarschijnlijk geen andere man meer in bed willen hebben. Dus je leert hier:

  • Welke plekjes er gevoelig zijn bij een vrouw
  • De erogene zones die een vrouw tot een hoogte punt kunnen laten komen
  • Hoe je het best te werk gaat met je mond

Tip 1: Ga niet als een beest tekeer

Het is uiterst belangrijk dat je deze tip serieus neemt. Je zal vast gaan lachen na het lezen van de titel, maar het is namelijk niet de bedoeling dat je gelijk als een roofdier op de vagina af gaat. Dus waar moet je eigenlijk beginnen? Heel simpel het begint namelijk al ver van te voren. Het is namelijk belangrijk om een romantische sfeer te creëren, alleen zo kom je namelijk in de stemming.

Hoe creëer je nou eigenlijk zo'n sfeer? Het begint eigenlijk met een romantisch muziekje, lichten gedimd en misschien wel een lekker geur kaarsje aan.

Daarnaast is het essentieel om je telefoon stil te zetten en lekker weg te leggen. De aandacht gaat volledig uit naar het vrouwtje! Vrouwen vinden het ook belangrijk om in zo'n setting en sfeer niet over formele dingen te praten, dus begin niet over werk maar vraag wat haar plannen zijn met de vakantie ofzo, hoe het voor de rest met haar gaat, etc. Je kan alles vragen zolang het maar niet over formele dingen gaat. Dus ga niet meteen aan de bak, creëer eerst een romantische sfeer! Dit laat haar in de stemming komen.

Tip 2: Erogene zones?

Wat zijn dit precies? Veel mannen weten niet wat dit überhaupt betekent, laat staan dat ze weten waar ze zich bevinden. Erogene zones zijn zones waar de zenuwen dichter op de huid liggen en dus een stuk gevoeliger aan kan voelen. Dit zijn namelijk zones waar je zowel vrouwen maar ook mannen opgewonden mee kunt krijgen als je deze stimuleert. De erogene zones verschillen per persoon van gevoeligheid maar over het algemeen liggen ze wel allemaal op dezelfde plek.

De bekende erogene zones kan je onder meer vinden bijvoorbeeld bij haar oren. Vrouwen vinden het heerlijk als ze af en toe achter haar oren gestreeld, gekust of misschien wel zachtjes gelikt worden. Hetzelfde geldt voor de oorlellen, ook een zeer gevoelige plek! Niet alleen de oren, maar de mond en lippen zijn natuurlijk een bekende zone, je geeft tenslotte altijd een kus op haar mond als je wil gaan zoenen. Dit veroorzaakt een leuke kriebel!

Ook de nek en haar keel zullen er voor zorgen dat ze een warm gevoel krijgt van binnen en vervolgens heerlijk kan genieten en zich kan voorbereiden op het echte werk. Maar dit zijn natuurlijk niet de enige erogene zones, ook haar onderbuik, billen, schouders, bovenkant arm zijn ontzettend gevoelig als het gaat om sensuele aanrakingen. Het maakt dus in grote lijnen niet heel erg veel uit waar je haar aanraakt, zolang het maar gentle en met zorg is.

Wanneer een vrouw opgewonden raakt wordt er door haar lichaam vocht aan gemaakt wat haar vagina nat maakt, daarbij wordt de clitoris ook wat meer opgezwollen. Eigenlijk wordt heel haar lichaam één grote erogene zone. Hierdoor kan je dus weinig fout doen, maar let wel op dat je de erogene zones blijft stimuleren!

Tip 3: Wat heeft het meest aandacht nodig?

Nu begint het feest eigenlijk pas. Vrouwen worden echt pas opgewonden als je bovenstaande punten goed onder controle hebt. Erogene zones zorgen er gewoon voor dat vrouwen geil worden en meer willen. Als je voelt dat ze geil is, kan het beginnen! Maar niet te snel, begin gewoon eens bij haar dijbenen.

Tease haar een beetje om rondom haar vagina te werk te gaan met lieve kusjes, strelingen en kleine likjes. Je wil natuurlijk het maximale uit haar orgasme halen dus je zal alles uit de kast moeten halen als je een beetje succes wil hebben!

Uiteindelijk weet zij ook wel dat je richting haar vagina gaat, echter de vraag is, wanneer? Daarom is het belangrijk om tip 1 goed op te volgen en niet meteen als een beest die clitoris op te duiken. Tease haar bij haar dijbenen en vervolg je weg richting haar grote schaamlippen, de buitenste dus. Begin haar hier een beetje zachtjes en teder te kussen, maar steek je tong nog niet naar binnen!

Het is belangrijk dat je het rustig opbouwt, die clitoris komt vanzelf wel. In de meeste gevallen geeft ze al vrijwel snel aan dat ze je penis in haar wil hebben en niet meer kan wachten.

Als je ongeveer 10 minuten / 15 minuten bezig bent met haar onderkant, is het tijd voor een clitoraal orgasme. Althans, je gaat je best doen om dit voor elkaar te krijgen. Begin daarom haar vagina opening te likken, maar schrik niet als je tong ineens in een waterval terecht komt, het kan behoorlijk nat zijn!

Dat is een goed teken uiteraard.. Je wint haar nog even op door middel van de schaamlippen te likken maar slaat haar clitoris nog even over. Hoe geiler ze is, hoe gevoeliger haar clitoris is, hoe intenser het orgasme.

Tip 4: Het orgasme

Nu zit je op een punt waar ze ontzettend opgewonden is en eigenlijk geen tijd meer heeft om te wachten op jouw heerlijke penis. Haar clitoris is aan het kloppen van genot en het enige wat ze wil is klaarkomen. De clitoris is net zoals jouw eikel, het gevoeligste deel van het lichaam.

Dus je moet er voorzichtig, zorgvuldig en met beleid mee omgaan. Begin met het likken van de bovenkant van haar clitoris, haar clitoris ligt namelijk onder een stukje huid, het beschermkapje. Die moet je even weg zien te weken met je speeksel, als snel merk je wanneer je het erwtje gevonden hebt.

Door als een beest te keer te gaan kan het zijn dat ze het helemaal niet prettig vind ondanks je jezelf in een erogene zone bevind. Je moet er daarom voor zorgen dat je weet wat je voelt. Haar clitoris voel je meteen, zo niet, dan laat ze het wel merken of je hem hebt!

Ook kun je tijdens het beffen gebruik maken van je handen en vingers! Je kan namelijk 1 of 2 vingers naar binnen schuiven zodat je haar vaginaal en clitoraal bevredigd. Niet elke vrouw is hier van gediend, je moet er namelijk dan ook voor zorgen dat je je nagels goed geknipt hebt en gewoon verzorgde handen hebt. Anders kan het pijn doen en dat is natuurlijk het laatste wat je wil.

Het vingeren kan op meerdere manieren, je kan de 'kom hier' beweging maken, zodat je haar G-spot stimuleert. Echter is dit lastig uit te voeren als je haar ook nog aan het beffen bent. Het beste is dus een beetje met je vingers te spelen zonder dat ze zich er aan ergert.

Tip 5: Tempo

Veel mannen die willen wel eens van tempo veranderen met de tong. Het is juist de bedoeling dat je één specifiek tempo aanhoudt. Dit laat haar namelijk tot een hoogte punt komen. Als jij elke keer harder of zachter gaat met je tong, dan verdwijnt de ultieme prikkel elke keer waardoor ze geen orgasme kan bereiken.

Veel mannen denken ook vaak dat heel de vagina een rol speelt tijdens het klaarkomen. Maar dit is juist niet het geval, de enige manier waarop vrouwen kunnen klaarkomen is door de G-spot of de clitoris. Alles eromheen wordt gezien als speels terrein wat vrouwen alleen doet opwinden.

Probeer haar dus in één tempo te beffen en te vingeren! Ook kun je het gewoon vragen of ze het even aangeeft of dit de juiste manier is. Vrouwen hebben liever dat je het aangeeft dan dat je verkeerd te werk gaat.

Bij beffen kunnen vrouwen tot een ultieme climax komen. Het is eigenlijk de bedoeling dat je niet met het puntje van je tong te werk gaat, want deze is hard. De clitoris is niet gemaakt om harde voorwerpen te kunnen handelen. Dus zal je je tong zo zacht en breed mogelijk moeten maken.

Dit doe je d.m.v je tong helemaal uit te steken zodat de clitoris eigenlijk gestimuleerd wordt op het midden van je tong. Zorg er vervolgens voor dat je de clitoris precies op je tong ligt zodat je hem kan stimuleren! Hou dit vol en je zal zien dat ze een intens orgasme zal bereiken!

Op het moment dat ze is klaar gekomen is het de bedoeling dat je niet door gaat. Probeer dat maar eens bij jezelf.. dat is ook geen fijn gevoel. Veel te gevoelig!

Per vrouw verschillend

Het verschilt eigenlijk per vrouw of ze klaarkomen tijdens het beffen of niet. Sommige zijn onzeker en kunnen zich niet goed concentreren op een orgasme. Dit kan bijvoorbeeld liggen aan het feit dat ze van zichzelf al onzeker zijn en moeite hebben om zich daarom helemaal aan jou over te geven.

Maar het kan bijvoorbeeld ook liggen aan je bef skills! Misschien ga je iets te ruig te keer? Misschien ga je te hard of te snel met je tong? Praat daarom met elkaar om erachter te komen wat het fijnst is voor haar. Waar veel mannen niet aan denken is dat het verleden ook een rol kan hebben gespeeld... misschien is ze daar juist veel te hard handig aangepakt en daarom een beetje schuw is.

Het is daarom ook belangrijk dat je met elkaar communiceert. Een goede communicatie is namelijk het halve werk!

Conclusie

Al met al zal je na het lezen van dit artikel een stuk wijzer zijn geworden hoe je haar in de stemming moet brengen en hoe je vervolgens te werk moet gaan. Veel mannen slaan de sfeer over, maar een romantische setting zorgt er juist voor dat ze zin krijgt in je.

Uiteindelijk moet ze het allemaal wel zelf willen en moet je haar er niet tot toe dwingen. Ga niet meteen af op de vagina maar begin bij haar bovenlijf en werk je weg zo langzaam naar beneden. Dit zal altijd helpen, ze wordt hierdoor het meest opgewonden van waardoor ze jou in 99% van de gevallen altijd toelaat bij haar vagina. Wij hopen dat je door het lezen van dit artikel veel plezier gaat geven in de praktijk! Succes en geniet van elkaar!

Lees tip: Lees hier 17 bef technieken.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Klik Hier & Registreer Gratis