Wil je bij me langs komen?

Reggy
Mijn naam is:
Reggy
Mijn leeftijd:
25 Jaar
Ik woon in:
Ederveen
(Gelderland)
Like mij?
25 Likes
Like mij!

Reggy(25) schrijft:

Doordat ik zo stom ben geweest om een fles te wijn op te drinken en daarna te gaan rijden heb ik voorlopig geen rijbewijs meer..

Gelukkig heb ik nog wel een eigen huisje, dus als mijn foto je genoeg intereseerd om een berichtje te sturen moet je wel alvast weten dat je moet verplaatsen voor mijn kutje!

Maakt dat je niet zoveel uit en heb je zin in een lekker potje neuken, nou waar wacht je dan op schatje! Ik lig alvast op je te wachten!!

Deze advertentie valt onder:

Wil je sex met Reggy? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
Reggy !

6 Reacties

 • -

  1 jaar geleden

  Morgen in de buurt bij je, genieten 2.0

 • Tomaszpol

  1 jaar geleden

  Hello Beautiful. How do you do? I would like to fuck you in different positions. I have not had sex for three years. Write to me 0647457933

 • Dick

  1 jaar geleden

  Hallo hoe gaat het?ik ben een man van 47 en kom uit de provincie Utrecht als je behoefte heb om even te praten of iets anders zou ik je stem graag willen horen liever wel tussen 07.00 tot 12.00 graag niet later of eerder seriuze reacties graag xxxjes uit Utrecht

 • -

  1 jaar geleden

  Stuur mijn maar un apje 0615536625

 • gio

  1 jaar geleden

  mail me ne677ni15@gmail.com

 • Hendrie

  1 jaar geleden

  Mail me maar over wanneer je kan
  hendribokkers@gmail.com

Laat een reactie achter

Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.
Reggy

Gratis neuken met Reggy?

Druk dan hier voor contact!