Wie brengt mij ervaring bij?

Miranda
Mijn naam is:
Miranda
Mijn leeftijd:
22 Jaar
Ik woon in:
Vogelwaarde
(Zeeland)
Like mij?
8 Likes
Like mij!

Miranda(22) schrijft:

Hi hi! Ik ben Miranda en ben een amateur model. Ik vind het heerlijk om voor de camera te verschijnen. Helaas heb ik nog niet zo veel ervaring.

Welke fotograaf kan mij wat ervaring bij brengen? Ik heb geen geld, maar ik kan wel heerlijk pijpen. Klinkt dat als iets aantrekkelijks?

Deze advertentie valt onder:

Wil je sex met Miranda? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
Miranda !

4 Reacties

 • Tony

  1 jaar geleden

  Hey Mirands! Ik ben Tony, 22 jaar en ik ben een student in film & fotografie. Het zou me leuk lijken om een keer een fotoshoot af te spreken en daarmee ook elkaar wat meer ervaring opdoen in dit vakgebied. Als je meer wilt weten kun je me bereiken via whatsapp of email!

 • Roanld

  1 jaar geleden

  Hoi Miranda,

  Ik ben een man van middelbare leeftijd dus ik kan jou alles leren. Ook weet ik wat mannen leuk vinden aan een model.. hopelijk geef jij mij deze kans tot gauw hoop ik xxxxRonald

 • Specialfruits

  2 jaar geleden

  Voeg me toe op snapchat? dan spreken we af

  Specialfruits95

 • Kofi

  2 jaar geleden

  Halllo lieverd goede dag. Ik ben kofi uit Ghana. Ik hoop dat kunnen we iets n lekkerste af kan spraken. Ik doe alles jij zegt. Graag aap me 0697921857. Ikvhoor graag

Laat een reactie achter

Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.
Miranda

Gratis neuken met Miranda?

Druk dan hier voor contact!