Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.

Zuig mijn lekkere loly maar

Liiiiisa(21) schrijft:

Dat lijkt je wel een goed idee he? Een beetje op mijn zoete lollypop zuigen? Moet dat trouwens niet iets zijn wat ik bij jou doe?

Ik ben een misschien een beetje jong, maar dat betekend niet dat ik niet weet wat ik wil hoor!

Ik wil een man op leeftijd die ik zijn pik lekker kan leegzuigen, is dat een haalbaar doel?

Bericht me want die lolly gaat zo vervelen!

Deze advertentie valt onder:

Wil je sex met Liiiiisa? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
Liiiiisa !

5 Reacties

 • David

  3 years ago

  Hoi Lisa. Ik ben 41. Is dat oud genoeg voor jou? Je maakt mij errug dorstig hoor...

 • Jason

  3 years ago

  Ik voel met een oud vies mannetje, maar gelukkig ben ik maar 18 en wil een keertje afspreken. email me maar als je geïnteresseerd bent.

  [email protected]

 • Mike Steijvers

  3 years ago

  Dag lisa schoonheid jij wild lekker pik om te zuigen tog als je zo graag wild is dit me numer 0643208297 bel of ap me maar dan gaan we een geil afspraak je maken met ze twee ik vind je wel erg geil kopie hebben lekkerding kus kus groetjes mike en woon ook lelystad

 • Nisar

  3 years ago

  Heyb heb wel zin in een pijp beurt je app mij 0626283343

 • Dick

  3 years ago

  Hallo hoe gaat het?ik ben een man van 47 en kom uit de provincie Utrecht als je behoefte heb om even te praten of iets anders zou ik je stem graag willen horen liever wel tussen 07.00 tot 12.00 graag niet later of eerder seriuze reacties graag xxxjes uit Utrecht

Laat een reactie achter

Liiiiisa

Gratis neuken met Liiiiisa?

Druk dan hier voor contact!