Wat vind jij van kontje neuken?

LoverndFriend
Mijn naam is:
LoverndFriend
Mijn leeftijd:
24 Jaar
Ik woon in:
Mierlo
(Noord-Brabant)
Like mij?
12 Likes
Like mij!

LoverndFriend (24) schrijft:

Een paar van mijn goede vriendinnen zijn heel enthousiast over anale seks en ze vertelden me laatst in detail hoe dat dan allemaal in z'n werk gaat. Ik ben zelf dus nog een groentje op dat gebied en ik schrok er best wel van dat je eerst door de pijn heen moet bijten. Ik wilde het altijd al een proberen, maar nu twijfel ik toch weer.

Bij de Kruidvat heb ik stiekem een tube glijdmiddel gekocht om met mezelf te experimenteren, maar die staat nog ongeopend op het nachtkastje. Ik durf niet en ik wil eigenlijk vragen of jij ervaring hebt. Neuk jij wel eens anaal?

Deze advertentie valt onder:

Wil je sex met LoverndFriend? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
LoverndFriend !

4 Reacties

 • Remco(20)

  1 jaar geleden

  Ik ben ook onervaren en wil wel proberen;p

 • Karlu

  1 jaar geleden

  Hoi scjatje

 • Faisal

  1 jaar geleden

  Hallo hoe gaat het?ik ben een gebonden man van 47 en kom uit de provincie Utrecht als je behoefte heb om even te praten of iets anders zou ik je stem graag willen horen liever eerst Whatsapp. 0657883588 wel tussen 07.00 tot 12.00 graag niet later of eerder xxxjes uit Utrecht

 • Rick

  1 jaar geleden

  Ik heb best wat ervaring met anaal weet ook uit ervaring dat met langzame opbouw het geen pijn hoeft te doen ik denk altijd zo als het jouw pijn doet kan je het ook niet lekker vinden als je het wil proberen app of bel me maar 0610619232 gr rick

Laat een reactie achter

Onze voorwaarden
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.
LoverndFriend

Gratis neuken met LoverndFriend ?

Druk dan hier voor contact!