Wat valt er dan te lachen?

Haha
Mijn naam is:
Haha
Mijn leeftijd:
28 Jaar
Ik woon in:
Nieuw- en Sint Joosland
(Zeeland)
Like mij?
11 Likes
Like mij!

Haha(28) schrijft:

Ben jij er zo eentje die wijven uitlacht of ben je iemand om wie ik moet lachen? Nou in het tweede geval ben je zeker me type!

Er zijn weinig dingen die mijn kutje vochtiger maken dan een man met een goed gevoel voor humor!

Het enigste waar ik NOG natter van wordt is als ik een geile man en vrouw in mijn bed heb.

Een lekker triotje dus!!

Deze advertentie valt onder:

Wil je sex met Haha? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
Haha !

2 Reacties

  • Dick

    1 jaar geleden

    Hallo hoe gaat het?ik ben een man van 48 en kom uit de provincie Utrecht als je behoefte om met mij te genieten of iets anders zou ik je aanraden om contact met me opnemen tussen 07.00 tot 12.00 graag niet later of eerder seriuze reacties graag xxxjes uit Utrecht

  • Aleksi

    1 jaar geleden

    App mij schats

Laat een reactie achter

Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.
Haha

Gratis neuken met Haha?

Druk dan hier voor contact!