Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.

Ik ben geen veeleisend persoon

Quintina(44) schrijft:

In mijn leven heb ik geleerd dat wanneer je het simpel houd je leven het leukst is. Zo is het ook met seks. Ik zoek wel mannen om te neuken, maar verwacht daarnaat helemaal niets.

Nou in dat geval is alles wat extra komt een enorm leuke verassing. Dus wanneer ik met je afspreek weet ik zeker dat we gaan neuken, maar gaan we een hapje eten of een film kijken is dat allemaal extra. Super toch?!

Deze advertentie valt onder:

Wil je sex met Quintina? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
Quintina !

4 Reacties

 • Gelehary

  4 years ago

  Moi

  Ik ben 58 jaar
  Ik wil je wel een keer op een middag neuken
  Kan je mij ontvangen ?
  [email protected]

 • Hessel

  4 years ago

  Hee Quintina, ben benieuwd welke film je wilt zien misschien daarna een lekkere cocktail samen maken? Stuur mij maar een berichtje!
  Gr. Hessel (26 jaar)

 • Mwh

  4 years ago

  Heey meid,

  Ik wil er verder niet omheen draaien. Ik wil je graag super erg verwennen. Ik ben zelf 25 jaar en ben gespierd. Ik beloof je dat ik je kutje super nat maak.

  Heb je zin om wat af te spreken, contact me dan

 • Dick

  4 years ago

  Hallo hoe gaat het?ik ben een man van 47 en kom uit de provincie Utrecht als je behoefte heb om even te ..... of iets anders zou ik je stem graag willen horen liever wel tussen 07.00 tot 12.00 graag niet later of eerder seriuze reacties graag xxxjes uit Utrecht

Laat een reactie achter

Quintina

Gratis neuken met Quintina?

Druk dan hier voor contact!