Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.

Wat denken mannen over mij wanneer ze mij zien?

xx-San-xx(30) schrijft:

k ben de babysitter die geen één vrouw wilt!! Ik zorg met mijn ogen ervoor dat alle mannen een hele wilde gedachtegang krijgen ;-) Ik zorg regelmatig voor de kinderen van de buren.

Ze hebben geweldige kinderen. Maar ik merkte dat de vaders van die kinderen me te lang bleven aankijken. Het is ooit gebeurd dat een vader alleen thuis was, en hij met zijn maten ging stappen. Hij belde mij op om op te passen en dat deed ik natuurlijk graag.

Toen hij thuis kwam deed ik net alsof ik sliep, ik lag heel sexy op de bank mijn rokje net te hoog, en mijn shirtje net te laag. Ik hoorde hoe die vader met zijn maten over mij aan het praten was. Vrij seksuele uitspraken hihi. Toen zijn vrienden weggingen voelde ik hoe hij naast me kwam zitten, zijn warme hand die over mijn benen wreven en zijn warme hand voorzichtig op mijn borsten.

Toen ik mijn ogen zachtjes open deed en glimlachte, kreeg ik een kus op mijn wang, het geld en hij wenste me een fijne nacht en ik kon gaan. Wat zou er omgaan in zijn hoofd? Zijn alle mannen zo?

Deze advertentie valt onder:

Wil je sex met xx-San-xx? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
xx-San-xx !

2 Reacties

 • David

  3 years ago

  Hi San! Ik ben een 27 jarige man uit de omg. van Rotterdam. Om heel eerlijk te zijn, maakt het mij niet uit wat een ander voor gedachtes kan krijgen van jou. Enkel ben ik geïnteresseerd in de gedachtes en acties die jij bij mij los kan krijgen! Vanavond afspreken en kijken waar we eindigen?

 • Gerrit

  4 years ago

  Ha San,
  Als je zo op de bank ligt wil ik graag naast je komen zitten. Dan zal ik je al mijn gedachten vertellen en visueel maken. kusje Gerrit. mail me maar snel.

Laat een reactie achter

Xx-San-xx

Gratis neuken met Xx-San-xx?

Druk dan hier voor contact!