Wat denken mannen over mij wanneer ze mij zien?

Xx-San-xx
Mijn naam is:
Xx-San-xx
Mijn leeftijd:
27 Jaar
Ik woon in:
Alphen aan den Rijn
(Zuid-Holland)
Like mij?
13 Likes
Like mij!

xx-San-xx(27) schrijft:

k ben de babysitter die geen één vrouw wilt!! Ik zorg met mijn ogen ervoor dat alle mannen een hele wilde gedachtegang krijgen ;-) Ik zorg regelmatig voor de kinderen van de buren.

Ze hebben geweldige kinderen. Maar ik merkte dat de vaders van die kinderen me te lang bleven aankijken. Het is ooit gebeurd dat een vader alleen thuis was, en hij met zijn maten ging stappen. Hij belde mij op om op te passen en dat deed ik natuurlijk graag.

Toen hij thuis kwam deed ik net alsof ik sliep, ik lag heel sexy op de bank mijn rokje net te hoog, en mijn shirtje net te laag. Ik hoorde hoe die vader met zijn maten over mij aan het praten was. Vrij seksuele uitspraken hihi. Toen zijn vrienden weggingen voelde ik hoe hij naast me kwam zitten, zijn warme hand die over mijn benen wreven en zijn warme hand voorzichtig op mijn borsten.

Toen ik mijn ogen zachtjes open deed en glimlachte, kreeg ik een kus op mijn wang, het geld en hij wenste me een fijne nacht en ik kon gaan. Wat zou er omgaan in zijn hoofd? Zijn alle mannen zo?

Deze advertentie valt onder:

Wil je sex met xx-San-xx? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
xx-San-xx !

2 Reacties

 • David

  7 maanden geleden

  Hi San! Ik ben een 27 jarige man uit de omg. van Rotterdam. Om heel eerlijk te zijn, maakt het mij niet uit wat een ander voor gedachtes kan krijgen van jou. Enkel ben ik geïnteresseerd in de gedachtes en acties die jij bij mij los kan krijgen! Vanavond afspreken en kijken waar we eindigen?

 • Gerrit

  11 maanden geleden

  Ha San,
  Als je zo op de bank ligt wil ik graag naast je komen zitten. Dan zal ik je al mijn gedachten vertellen en visueel maken. kusje Gerrit. mail me maar snel.

Laat een reactie achter

Klik Hier & Registreer Gratis