Volgend weekend wil ik lekker seksen

Saterdaynight
Mijn naam is:
Saterdaynight
Mijn leeftijd:
28 Jaar
Ik woon in:
Hellevoetsluis
(Zuid-Holland)
Like mij?
18 Likes
Like mij!

saterdaynight (28) schrijft:

Pooooeh he! Wat een weekend! Wil er wel weer zo eentje, maar dan ook met een pik tussen mijn spleetje!

Daar wil ik dan mee eindigen.... Dat was de enige domper op het hele weekend! Als ik het daarmee had mogen afmaken... man man man .... dat was wat dan!

Dan was het superdepuper TOP!

Dussszzzzz... wat doe jij komend weekend Haha! Voelde je ´m al?

Deze advertentie valt onder:

Wil je sex met saterdaynight? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
saterdaynight !

6 Reacties

 • Maarten

  2 jaar geleden

  Heey kik me ff maarten0180 gaan we sex hebben zoveel je maar kan ik zou zaterdag beginnen en zondagavond pas stoppen lijk me geil laten we elkaar de hoeken van de kamer zien

 • Sebastiaan

  2 jaar geleden

  Kom morgen lekker in spijkenisse neuken in de thorbeckelaan 1b 3201wj

 • Michel

  2 jaar geleden

  Hoi ik Michel als je vanavond of vannacht wat wil afspreken ik rozenbrug dus dichtbij en zal je lekkere spleetje vullen dit weekend.
  Mail me voor me nummer

 • Max

  2 jaar geleden

  Hoi ik ben max
  Ik woon in rijswijk
  Ben wel 48 jaar en heb dus iets meer ervaring dan de meeste jongens hier
  Ook heb ik een mobiele massage tafel waar ik je heerlijk op kan masseren.

 • Indo1998

  2 jaar geleden

  Heyy;) Ik ben Timo en ik heb zeker zin om je een bezoekje te komen brengen????. Hoop dat ik je type een beetje ben????.( 20jaar 1.69cm lang, atletisch en half indonesisch) zo ja? Stuur je me dan zo snel mogelijk een bericht? 0639237129 of Vreekentimo@gmail
  Xx

 • Tim

  2 jaar geleden

  Sms of app me maar. Ik laat je lekker klaarkomen dat beloof ik je, als je mij daarna klaarpijpt. En dan zal ik je eens lekker neuken en nog een keer laten klaarkomen. Lijkt het je wat om een leer jonge lul van 22 jaar in je spleetje te krijgen?

  Contact me ;)

Laat een reactie achter

Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.
Saterdaynight

Gratis neuken met Saterdaynight ?

Druk dan hier voor contact!