Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.

Vervang jij al mijn speeltjes?

MijnRozeVriend(26) schrijft:

Wie ben ik? Een jonge meid, single, woon op kamers en werk in een cafetaria. Laatst voor het eerst naar een seksshop gegaan en daar mijn eerste speeltje gekocht. Wat vond ik dat spannend!

Ik heb eerst een half uur gewacht om naar binnen te gaan om er zeker van te zijn dat er geen bekenden zouden zijn en eenmaal binnen ging er een hele nieuwe wereld voor mij open. Wat zag dat er allemaal keurig uit en het ene speeltje nog lekkerder dan het anderen. Ik wil snel weer terug, maar wat zal ik dan halen?

Ik moet zeggen dat ik al veel plezier beleefd heb met mijn roze vriend en dan weet je wel wat ik bedoel he.

Waar ik je eigenlijk een bericht voor stuur is omdat ik eerder zin heb voor een echte lul te voelen want ik ben het al beu met mijn speeltje.

Kom je die even vervangen?

Deze advertentie valt onder:

Wil je sex met MijnRozeVriend? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
MijnRozeVriend !

0 Reacties

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter

MijnRozeVriend

Gratis neuken met MijnRozeVriend?

Druk dan hier voor contact!