Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.

Thuis is de sex toch intiemer

Ellen(49) schrijft:

In mijn eigen huis voel ik mij het fijnste en dan kan ik mij ook helemaal laten gaan. Ik heb dan weinig remmen. Dat maakt het allemaal ook veel intiemer. We hebben dan ook alles bij de hand. Lekker fris douchen of in bad, en natuurlijk speeltjes, kleding, lingerie. Alles. heerlijk toch? Alles is schoon en fris.

Lijkt jou dat ook fijn? Dan kan je contact met mij opnemen. Ik wil wel graag weten wie jij bent en je een beetje kennen. Dat is veiliger voor ons allebei. Ik wil ook geen ziektes oplopen, dus alles veilig als het aan mij ligt.

Deze advertentie valt onder:

Wil je sex met Ellen? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
Ellen !

0 Reacties

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter

Ellen

Gratis neuken met Ellen?

Druk dan hier voor contact!