Een fetisch voor aftrekken met voeten?

Simone
Mijn naam is:
Simone
Mijn leeftijd:
37 Jaar
Ik woon in:
Marknesse
(Flevoland)
Like mij?
6 Likes
Like mij!

Simone(37) schrijft:

Mannen schaam je alsjeblieft niet want dat is echt helemaal niet nodig. Iedereen heeft een ander idee bij geile seks en sommige mannen zijn dan ook gek op voeten.

Als ik op een lichaamsdeel trots ben dan zijn dat wel mijn mooie voeten en die wil ik graag gebruiken tijdens de seks. Wil jij mijn voetjes over jou benen voelen glijden? Die daarna langzaam jou pik beet pakken en je voorzichtig beginnen af te trekken?

Helemaal niet erg als je dat wil want ik doe dat graag voor je. Kom jij lekker naakt voor mij zitten? Dan doe ik dat ook.

Deze advertentie valt onder:

Wil je sex met Simone? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
Simone !

0 Reacties

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter

Onze voorwaarden
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.
Simone

Gratis neuken met Simone?

Druk dan hier voor contact!