Speel kamer zoekt BDSM gebruikers

Majsan2019
Mijn naam is:
Majsan2019
Mijn leeftijd:
24 Jaar
Ik woon in:
Rozendaal
(Gelderland)
Like mij?
6 Likes
Like mij!

Majsan2019(24) schrijft:

Mijn speelkamer is af en klaar voor gebruik. Op het moment ben ik alleen en hoewel dat evengoed stout kan zijn, vind ik het fijner om er met anderen samen van te genieten.

Ik ben switch. Dus ik ben zowel meesteres als slaafje. Er is dus veel mogelijk. Ik heb speeltjes, maar ik deel ze niet allemaal. Het is dus fijn als jij ook speeltjes hebt.

Mijn andere leven staat hier buiten en discretie is dus gewenst. Ik weet niet goed wat ik hier nog meer kan vertellen, ik zou zeggen stel je vragen en laten we kijken of we hetzelfde willen en of we een goede klik hebben.

Deze advertentie valt onder:

Wil je sex met Majsan2019? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
Majsan2019 !

0 Reacties

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter

Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.
Majsan2019

Gratis neuken met Majsan2019?

Druk dan hier voor contact!