Kan jij me wel serieus nemen?

Figa
Mijn naam is:
Figa
Mijn leeftijd:
28 Jaar
Ik woon in:
Mander
(Overijssel)
Like mij?
11 Likes
Like mij!

Figa(28) schrijft:

Dit nemen bedoel ik eigenlijk dubbelzinnig... hahah! Ik kom uit Noorwegen en daar is mijn naam normaal, hier is die wat bijzonder.

Maar over het nemen bedoel ik eigenlijk ook qua sex, want oh wat is het alweer lang geleden dat ik goed ben toegetakeld!

Ik zoek iemand van ongeveer mijn leeftijd en iemand die van experimenteren houdt. Ik ben wel eens klaar met dat missionaris!

Deze advertentie valt onder:

Wil je sex met Figa? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
Figa !

2 Reacties

  • Rene

    1 jaar geleden

    Je mag wel bij mij komen, we wonen op loop- of fietsafstand van elkaar.

  • Dick

    1 jaar geleden

    Hallo hoe gaat het?ik ben een man van 48 en kom uit de provincie Utrecht als je behoefte heb om even te praten of iets anders zou ik je stem graag willen horen liever wel tussen 07.00 tot 12.00 graag niet later of eerder seriuze reacties graag xxxjes uit Utrecht

Laat een reactie achter

Onze voorwaarden
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.
Figa

Gratis neuken met Figa?

Druk dan hier voor contact!