Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.

Op wat voor soort vrouwen val jij?

X_JoyJa(33) schrijft:

Haaaaaij sexy! Alles goed hier?

Zal ik je eens wat zeggen?! Ik ben hier elke dag wel online om eens te kijken naar een leuke man hier maar ik ben nog niet iemand geils hier tegen gekomen.

Ik vraag me dan toch sterk af wat je aan het doen bent. Ik denk namelijk niet dat jij stil aan het zitten bent.

Volgens mij ben je gewoon op zoek hier naar een vrouw die het HELEMAAL voor jou is. Ik ben dat blijkbaar niet.

Op wat voor vrouw(en) val je dan?

Deze advertentie valt onder:

Wil je sex met X_JoyJa? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
X_JoyJa !

6 Reacties

 • Cor

  5 years ago

  X-Joy- Ja, ben wat ouder dan jou maar leeftijd is slechts een getal. Oudere (lees: rijpe) mannen hebben meer ervaring en zijn veel geduldiger. Stuur me maar een email of bellen mag ook dan kunnen we nu nog even elkaar beter leren kennen. Door voor mij te kiezen krijg je beslist geen spijt. Heerlijke tongzoen van Cor.
 • Faisal

  5 years ago

  Hallo hoe gaat het?ik ben een gebonden man van 47 en kom uit de provincie Utrecht als je behoefte heb om even te praten of iets anders zou ik je stem graag willen horen liever eerst Whatsapp. 0657883588 wel tussen 07.00 tot 12.00 graag niet later of eerder xxxjes uit Utrecht

 • wimmie180650

  5 years ago

  zullen we neuken vandaag

 • wimmie180650

  5 years ago

  met wim zullen we wat afspreken

 • wimmie180650

  5 years ago

  waarom bel je me niet even dan kunnen we even praten

 • wimmie180650

  5 years ago

  hallo met wim ik zie je wel zitten

Laat een reactie achter

X_JoyJa

Gratis neuken met X_JoyJa?

Druk dan hier voor contact!