Sexcontact met LachendeNora ?

Klik hier en spreek af!

Ondeugende met een kinky randje!

LachendeNora
Mijn naam is:
LachendeNora
Mijn leeftijd:
30 Jaar
Ik woon in:
Holthone
(Overijssel)
Like mij?
11 Likes
Like mij!

LachendeNora (30) schrijft:

Ik ben een eerlijke, spontane, sportieve vrouw. Altijd positief, openstaand voor nieuwe dingen, een genieter en lach veel. Lange tenen, korte lontjes, claimen en pushen is mij allemaal vreemd. Duidelijkheid vind ik belangrijk. Je weet bij mij direct waar je aan toe bent.

Ik hou ervan om er vrouwelijk uit te zien en op hoge hakken te lopen maar ik vind het ook heerlijk mij thuis lekker casual te kleden. En niet te vergeten kinky!

Klinkt dit goed? Stuur je me dan een lief berichtje?

Zolang je maar een leuke spontane man bent, niet te oud en niet te jong dan is het goed toch! Het zou trouwens fijn zijn dat je interesse toont :)

Deze advertentie valt onder:

Wil je sex met LachendeNora? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
LachendeNora !

4 Reacties

 • apen

  5 maanden geleden

  zoek jij nog steeds na lekker seks
  woon bij jou in de buurt

 • Arnold

  6 maanden geleden

  Ben Arnold 35 jaar en lijkt mij lekker als je door de kamer loopt op je lekker hoge hakken ik dan je rok of broekje naar beneden trek en dan je gelijk lekker neem.

 • Faisal

  6 maanden geleden

  Hallo hoe gaat het?ik ben een man van 47 en kom uit de provincie Utrecht als je behoefte heb om even te praten of iets anders zou ik je stem graag willen horen liever eerst Whatsapp. 0657883588 wel tussen 07.00 tot 12.00 graag niet later of eerder xxxjes uit Utrecht

 • Snack76

  7 maanden geleden

  Hoi daar...Je ziet er leuk uit????mijn naam is jurrie ik ben 41 jaar oud en zoek en leuk dame om wat FUN mee te hebben...Hoop dat je dit aanspreekt, je kan me bereiken als je wil op 0620265321..gr j

Laat een reactie achter