Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.

Na een nachtje stappen niet gaan slapen

Kaar(33) schrijft:

Ik vind het heerlijk om uit te gaan eten, dan een gezellige stapavond te hebben en wanneer het dan tijd is om naar huis te gaan, dan wil ik met iemand samen gaan.
Heerlijk om dan thuis te komen en nog een tijdje met elkaar bezig te zijn.
Dan is alles zoveel lekkerder en intenser en dan heb ik overal zin in.
Heb jij dat ook?

Ja, het moet dan wel ook nog kunnen, het is niet leuk als jij je dan helemaal lam zuipt, op een gezellige manier bedoel ik dat.
Ik ben ook geen dronken slet dan opeens, maar wel lekker aangeschoten, dat ik net iets makkelijker ben.
Als je me dan geil maakt, dan heb je kans dat ik op je spring en niet meer te stoppen ben.

Deze advertentie valt onder:

Wil je sex met Kaar? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
Kaar !

0 Reacties

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter

Kaar

Gratis neuken met Kaar?

Druk dan hier voor contact!