Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.

Mijn ex zegt dat ik slecht in bed ben

Lotje(24) schrijft:

Hij heeft nooit geklaagd tijdens onze relatie, maar nu vertelt hij iedereen opeens dat ik slecht in bed ben en ik zie hoe mensen er de draak mee steken.
Nu twijfel ik heel erg aan mijzelf en ik loop er de hele tijd mee in mijn hoofd rond. Ik ben nog nooit zo onzeker geweest. Mijn beste vriendin zegt dat hij het daarom zo rond vertelt en dat ik eens met een andere jongen naar bed moet om te ontdekken of dat echt zo is.

Ik zie dat wel voor mij, maar dan met een oudere man.
Iemand met ervaring, die mij dan ook nog wat nieuwe dingen kan leren.
Of mij kan leren hoe ik het beter kan doen. Ik dacht dat ik goede sex had, want ik kon er zelf wel van genieten.

Kan jij mij helpen?

Deze advertentie valt onder:

Wil je sex met Lotje? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
Lotje !

0 Reacties

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter

Lotje

Gratis neuken met Lotje?

Druk dan hier voor contact!