Ik wil ook graag mijn stoute kant leren kennen!

GirlyThings
Mijn naam is:
GirlyThings
Mijn leeftijd:
27 Jaar
Ik woon in:
Buren
(Friesland)
Like mij?
3 Likes
Like mij!

GirlyThings(27) schrijft:

Is dat eigenlijk nog een woord dat gebruikt wordt? Snakken? Dat is toch dat je ergens een honger naar hebt of verlangen?

Ja dat heb ik niet van mezelf hoor. Ik moest het toch nog even dubbel controleren op het wereldwijdeweb.

En, vind jij het een vervanging voor verlangen? Ik vind het wat afgezaagd voor gebruik bij iets wat warme herinneringen kan geven, maar wat kan ik ook zo 1/2/3 niet benoemen.

Jeetje wat een vraag zeg voor een eerste poging naar contact haha! Nu jij oke, ik houd m´n mond wel even

Deze advertentie valt onder:

Wil je sex met GirlyThings? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
GirlyThings !

2 Reacties

 • Faisal

  2 jaar geleden

  Hallo hoe gaat het?ik ben een man van 47 en kom uit de provincie Utrecht als je behoefte heb om even te praten of iets anders zou ik je stem graag willen horen liever wel tussen 07.00 tot 12.00 graag niet later of eerder seriuze reacties graag xxxjes uit Utrecht

 • Ray

  2 jaar geleden

  Hee snakken verlangen zin hebben ik wil je! Het klinkt allemaal weer anders maar komt op het zelfde neer! Als je wil en je snaakt nog zo mail me dan en dan appen we veder!
  Ikbenray1@hotmail.com tot gauw!

Laat een reactie achter

Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.
GirlyThings

Gratis neuken met GirlyThings?

Druk dan hier voor contact!