Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.

Kinky meesteres houdt slaafjes auditie

Ella(55) schrijft:

Ik ben op zoek naar een of meerdere nieuwe slaafjes en ik heb besloten om audities te houden. Je bent open minded en wijst ideetjes nooit meteen af, je luistert goed, maar kunt soms ook stout zijn.

Je weet hoe jij je meesteres moet dienen en doet er alles aan om haar gelukkig te maken. Je houdt van aanhalingen en beloning en kunt straffen goed ontvangen en je doet je best om ze goed uit te voeren.

Ik mag jou ook in je kontje nemen met een voorbinder. Je hoeft geen ervaring te hebben, maar het is wel handig en anders leer ik het je graag allemaal om het naar mijn wens te doen.

Deze advertentie valt onder:

Wil je sex met Ella? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
Ella !

0 Reacties

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter

Ella

Gratis neuken met Ella?

Druk dan hier voor contact!