Mijn kale kutje heeft aandacht nodig

Sasha
Mijn naam is:
Sasha
Mijn leeftijd:
28 Jaar
Ik woon in:
's-Heerenberg
(Gelderland)
Like mij?
15 Likes
Like mij!

Sasha(28) schrijft:

Iedere dag scheer ik mijn kutje lekker kaal. Ik verzorg het allemaal heel erg goed zodat het fijn glad en zacht is. Ik vind het dan ook lekker om er over te wrijven. Het is natuurlijk veel fijner als iemand anders dat doet.

Ik hou er ook van als jij helemaal glad bent, maar bij een man vind ik het ook niet erg als er wat haar is. Dat is toch mannelijk. Kom jij met mijn poesje spelen?

Deze advertentie valt onder:

Wil je sex met Sasha? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
Sasha !

0 Reacties

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter

Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.
Sasha

Gratis neuken met Sasha?

Druk dan hier voor contact!