Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.

Is meer dan alleen seks mogelijk?

Claartje80 (43) schrijft:

Ik vind het heerlijk om thuis naakt rond te lopen. Dan voel ik me gewoon zo lekker vrij. Als ik weg ga trek ik natuurlijk kleren aan, maar het liefst wel wat luchtig. Daardoor laat ik meestal veel van mijn lichaam zien en helemaal met warm weer voel ik zoveel ogen op me gericht, maar hierdoor trek ik vaak de verkeerde mannen aan.

Door mijn gedrag trek ik mannen aan die me alleen maar zien als lustobject om een keer te neuken, maar meer niet. Begrijp me niet verkeerd, seks is heerlijk, maar te vaak heb ik me hier al in mee laten slepen en me laten verleiden voor one night stands. Daarna voel ik me zo goedkoop.

Misschien is die niet de goede plek en vraag ik nu iets raars, maar ben jij in voor meer dan alleen seks?

Liefs Clara

Deze advertentie valt onder:

Wil je sex met Claartje80? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
Claartje80 !

5 Reacties

 • henk

  3 years ago

  hoi woon in dorp genaamd ens en wil jou wel komenverwennen

 • Karel

  3 years ago

  hoi lieve Clara
  ik ben Karel en ik ben een gescheiden man die opzoek is naar wat meer dan alleen seks
  ik ben wel 58 maar weet niet of dat een bezwaar is
  laat het mij even horen lieverd misschien zitten we allebei op de zelfde golflengte
  lieve groetjes van mij

 • Cor

  4 years ago

  Graag wil ik meer dan alleen seks met jou Claartje. Ben alleenstaand woon in de Kop van Overijsel. Hoop dat je op oudere mannen valt, ze hebben meer ervaring en zijn veel geduldiger. Laat me s.v.p. me je tel.nr. weten, jen mag me altijd bellen. Heerlijke tongzoen van Cor.

 • Faisal

  4 years ago

  Hallo hoe gaat het?ik ben een gebonden man van 47 en kom uit de provincie Utrecht als je behoefte heb om even te praten of iets anders zou ik je stem graag willen horen liever eerst Whatsapp. 0657883588 wel tussen 07.00 tot 12.00 graag niet later of eerder xxxjes uit Utrecht

 • fren1994

  5 years ago

  Hi Clara!, dat lijkt mij ook de uitgelezen mogelijkheid, een lekkere partner om elkaar af en toe grenzeloos te verwennen.
  Ik ben Fren 23 jaar, woon in Lelystad.
  Ik kom net uit een relatie maar ben al wel echt toe aan iets nieuws
  Meer weten, stuur zonder verplichtingen een uitnodiging naar 0658783190 of mail [email protected]
  Ik ben uiterst serieus, dus is de klik er worden we gewoon regelmatige sexpartners van elkaar of meer als je dat wilt natuurlijk!
  Alvast een hele dikke kus Fren.

Laat een reactie achter

Claartje80

Gratis neuken met Claartje80 ?

Druk dan hier voor contact!