Ik zoek naar vrouwen die ouder zijn dan ik

There4u
Mijn naam is:
There4u
Mijn leeftijd:
65 Jaar
Ik woon in:
Hilaard
(Friesland)
Like mij?
1 Likes
Like mij!

There4u(65) schrijft:

Vrolijk spontaan en voor veel open. Prima relatie, maar er kriebelt altijd wat als ik een oudere vrouw zie. Wil dus toch voor mijn verlangens gaan. Wel discreet natuurlijk. Mijn nickname zegt het al. Ik wil er voor je zijn. Grijp dus je kans.

Deze advertentie valt onder:

Wil je sex met There4u? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
There4u !

3 Reacties

 • chico

  1 jaar geleden

  hoi serviletje app me 0613042871

 • Servieltje

  1 jaar geleden

  Ik wil vreemdgaan als we met de camper deze vakantie naar Friesland komen ik ben een blondje van 54 jaar met lekkere borsten en een lekkere kont ik ben onderdanig en erg volgzaam als je interesse hebt kunnen we misschien afspreken kus en geile lik

 • PRINCESS

  1 jaar geleden
  hallo schat, ben prinses alsjeblieft schrijf me met mijn e-mail (princesslove57@hotmail.com) ik wil iets met je delen,
  Dank U

Laat een reactie achter

Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.
There4u

Gratis neuken met There4u?

Druk dan hier voor contact!