Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.

Ik zal me even voorstellen

lippscrossed (54) schrijft:

Goedenavond fijne vent! Mijn naam is Evelyn, inmiddels al weer 49 jaar, lekker rijp, gescheiden (5 jaartjes) en ben hier op zoek om eens liefde en geluk te vinden.

De meeste mannen, maar ook vrouwen volgens mij, zijn hier op zoek naar seks, dat is dus niet per se wat ik direct zoek. Jij wel?

Zou jij jezelf ook eventjes aan me kunnen voorstellen?

Liefs
Evelyn.

Deze advertentie valt onder:

Wil je sex met lippscrossed? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
lippscrossed !

3 Reacties

 • Andre

  3 years ago

  Goedemorgen lieverd
  Heb je nog intresse in geweldige vrijpartij met alles er op en er aan.
  Doe me dan berichtje
  Ik man 52 jaar netjes verzorgd en Alles geschoren

 • Erik

  3 years ago

  Evelyn, goede morgen, ik weet en herken precies wat je bedoelt als je Nog interesse hebt stuur mij dan een mail ik zou graag kennis willen maken
  X Erik

 • Giacomo

  4 years ago

  Hoi lipscrossed
  Hoe is die alles goed.ik zou wel met jou in contact willen komen en niet alleen voor de sex.
  Groetjes knapperd

Laat een reactie achter

Lippscrossed

Gratis neuken met Lippscrossed ?

Druk dan hier voor contact!