Vreemdgaan met een jongere man

Mimi
Mijn naam is:
Mimi
Mijn leeftijd:
59 Jaar
Ik woon in:
Banholt
(Limburg)
Like mij?
6 Likes
Like mij!

Mimi(59) schrijft:

Zoekt er ook iemand oma sex? Ik ben een oma en op zoek naar sex, het liefste met iemand die jonger is. Ik ben wel niet vrijgezel, maar het staat al heel lang op mijn wenslijstje om eens mee te maken hoe het is om vreemd te gaan.

Discretie is dus gewenst en geboden. Het gaat mij alleen om de sex aangezien ik al in een relatie zit. Ik vind het een prettig idee als jij ook niet single bent.

Deze advertentie valt onder:

Wil je sex met Mimi? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
Mimi !

0 Reacties

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter

Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.
Mimi

Gratis neuken met Mimi?

Druk dan hier voor contact!