Ik ben kort en heel pittig

Pretighia
Mijn naam is:
Pretighia
Mijn leeftijd:
51 Jaar
Ik woon in:
De Heen
(Noord-Brabant)
Like mij?
20 Likes
Like mij!

Pretighia(51) schrijft:

Deze Suri girl is zoals ze bij de chinees zeggen "samba bij?!" Ik ben je pittige dame voor in het weekend.

Waarom alleen in het weekend? Dan is mijn man in het buitenland, hij gaat dan naar een andere vrouw en wat hij kan kan ik zeker ook!

Je bent dus mijn side bitch dus daar hoeft geen vergissing over te ontstaan! Kom je volgende week?

Deze advertentie valt onder:

Wil je sex met Pretighia? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
Pretighia !

1 Reacties

  • ronald

    1 jaar geleden

    de heen is niet groot ben er vaak geweest in de schapenput je gaat vreemd ik ook als ik jou mag ontmoeten groetjes ronald

Laat een reactie achter

Onze voorwaarden
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.
Pretighia

Gratis neuken met Pretighia?

Druk dan hier voor contact!