Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.

Ik ben het vingeren langzamerhand wel zat

Kelly(36) schrijft:

Het is nu 3 jaar geleden dat het uit is tussen mij ex en ik. Sinds dien heb ik misschien met 2 mannen het bed gedeeld. Wat ik voornamelijk heb gedaan om mijn geilheid te blussen, is met mij zelf spelen met allerlei speeltjes. Dit ben ik nu een beetje zat, vandaar deze advertentie.

Ik ben op zoek naar een man die een vluggertje wil doen. Het liefst in de auto of op de parkeerplaats. Om thuis af te spreken vind ik nog iets te ver gaan.

Heb jij interesse om met mij langs de weg af te spreken? (zorg dat je lul goed gewassen is, want ik heb al 2 jaar geen pik meer in mijn mondje gehad).

Ik ben 33 jaar, goed lichaam cup 75C, bruin haar en bruine ogen. Stuur me een prive berichtje, dan spreken we wat af!

Deze advertentie valt onder:

Wil je sex met Kelly? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
Kelly !

0 Reacties

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter

Kelly

Gratis neuken met Kelly?

Druk dan hier voor contact!