Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.

Condooms zijn maar ondingen vind je niet?

Marlou(30) schrijft:

Als ik mijzelf moet omschrijven op het gebied van seks ben ik echt een heet hoerig sletje. Alles vind ik wel lekker om te doen alleen wel allemaal zonder condoom. Pijpen met een rubbertje eromheen wie heeft dat nou bedacht?

Het is toch veel lekkerder als je mij kleppen langs jou paal voelt glijden en mij tong over jou eikel? Ik heb dus helemaal geen zin in dat condoom en wil alles jou goed laten voelen. Wil je nu ook alles van mij goed voelen dan moeten we echt even een stapje verder gaan.

Laten we elkaar eerst kennen en gaan we er dan samen voor? Aan mij z al het in ieder geval niet liggen dus kom maar op lekkerding.

Deze advertentie valt onder:

Wil je sex met Marlou? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
Marlou !

0 Reacties

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter

Marlou

Gratis neuken met Marlou?

Druk dan hier voor contact!