Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.

Gezellige vrouw op zoek nar een maatje

nananatasha(39) schrijft:

Hou jij van actie en ben jij doortastend en in voor veel? Dan wil ik met jou de wereld ontdekken! Heb jij daar zin in???/

Over mij

ben een vrolijke, gezellige vrouw die op zoek is naar een maatje. Niet direct een heftige relatie maar een vriend. We zien wel wat er verder uit voorkomt. Ik ben spontaan, weet wat ik wil en een beetje eigenwijs.

Over jou

Ik vindt het sexy als een man een beetje assertief is en doortastend.

Deze advertentie valt onder:

Wil je sex met nananatasha? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
nananatasha !

3 Reacties

 • Dick

  4 years ago

  Hallo hoe gaat het?ik ben een man van 47 en kom uit de provincie Utrecht als je behoefte heb om even te ..... of iets anders zou ik je stem graag willen horen liever wel tussen 07.00 tot 12.00 graag niet later of eerder seriuze reacties graag xxxjes uit Utrecht

 • cor

  4 years ago

  Nananatasja, wanneer je op oudere (lees: rijpe) mannen valt zit je goed bij mij. Mijn naam is Cor, alleenstaand en een keer zo oud dan jou. Ben overdag en zelfs dit weekend beschikbaar. In jouw omschrijving kan ik me helemaal vinden, wil dit graag samen met jou ondernemen. Mag ik jouw tel. nr.? Je mag me uiteraard ook bellen. Liefs van Cor.

 • fred

  4 years ago

  Ik wil je neuken 0684892918

Laat een reactie achter

Nananatasha

Gratis neuken met Nananatasha?

Druk dan hier voor contact!