Extreem maar wel fucking geil!

Mell
Mijn naam is:
Mell
Mijn leeftijd:
33 Jaar
Ik woon in:
Bovenkarspel
(Noord-Holland)
Like mij?
3 Likes
Like mij!

Mell(33) schrijft:

Je kunt misschien wel begrijpen waarom ik geen foto van mij zelf op het internet heb. Mijn fetisj is poepsex. En ik wil niet dat de wereld weet dat ik zo nasty ben. Ik het dagelijkse leven heb ik een goede baan, en ben ik een nette vrouw. Maar in de slaapkamer ben ik een freak. Poep en plassex vind ik heerlijk.

In Nederland is dit nog steeds een groot taboe, en is het lastig voor zowel mannen als vrouwen om iemand te vinden om poepsex mee te hebben. Ik ben dus op zoek naar een man die hier ook interesse in heeft. Hopelijk kan ik iemand vinden via deze website.

Wat informatie over mij: Melanie (mell) 32 jaar, blond kort haar, goed afgetraind lichaam, goede boezem, geschoren. Ik ben niet op zoek naar iets speciaal qua uiterlijk of leeftijd. Je moet gewoon net als ik houden van poepsex.

Deze advertentie valt onder:

Wil je sex met Mell? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
Mell !

0 Reacties

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter

Onze voorwaarden
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.
Mell

Gratis neuken met Mell?

Druk dan hier voor contact!