Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.

Een man die ook al heel lang geen sex meer heeft...

Lydivains (54) schrijft:

De allerlaatste keer dat ik getrakteerd werd op een romantisch avondje, etentje bij kaarslicht of een mooie wandeling tijdens zonsondergang, dat kan ik me nauwelijks nog voor de geest halen. De mannen waar ik mee ben geweest zijn meestal alleen uit op mijn lichaam en geven niets voor mij gevoelens.

Ben jij iemand die mij een ontzettend leuke avond kan geven door een intiem gesprek met me te beginnen? Het lijkt me dat jij daar echt voor geschikt bent en ik wil graag weten wanneer je online bent. Kan je dat aan me doorgeven?

Deze advertentie valt onder:

Wil je sex met Lydivains? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
Lydivains !

3 Reacties

 • Maxime999

  3 years ago

  Dag Lydy
  ik wil je graag ontmoeten. Het genot van een dame staat voor mij altijd op 1.
  Hoe van een langdurig voorspel.
  Wil je meerdere malen laten komen met beffen, ongeacht op je een behaarde of kale poes hebt.
  Wil je met vingeren laten squirten beheers de techniek.
  Wil je meer geen probleem maar dat bespreek ik 1 op 1 met jou
  kus op je poes Maxime

 • Johannus

  3 years ago

  Hallo met johannus ik ben dus die gene die je zoekt lang niks gehad dus ja ik wil zeker wel met je in contact komen duslaat je wat horen gr johannus

 • Peter

  3 years ago

  Goeie morgen lydivains
  Ik zie dat ik de eerste ben die je een reactie stuurt
  Jammer want je bent een mooie meid
  Ik heb zeker interesse om je te leren kennen
  Groetjes Peter

Laat een reactie achter

Lydivains

Gratis neuken met Lydivains ?

Druk dan hier voor contact!