Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.

Verlegen onderdanig lief dienend vrouwtje

Patty(26) schrijft:

Ik bied mijzelf aan. Zo voelt het wel een beetje wanneer ik er over nadenk wat ik hier neer moet zetten. Moeilijk hoor! Ik weet wel wat ik wil, maar om dat te omschrijven is toch moeilijk.

Ik wil ook niet te veel over mijzelf zo publiekelijk vertellen. Ik ben vrijgezel, heb een baan, leuke hobby's en fijne vrienden en familie. Ik heb een onderdanige persoonlijkheid en dat laat zich ook zien in de slaapkamer, maar beperkt zicht niet alleen tot de seks. Mag ik jou dienen?

Discretie is gevraagd en geboden. Ik kan verplaatsen en ontvangen. Ik wil graag eerst gezellig wat gaan doen samen om te zien of het ook echt klikt. Verder zien we het wel, toch?

Deze advertentie valt onder:

Wil je sex met Patty? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
Patty !

0 Reacties

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter

Patty

Gratis neuken met Patty?

Druk dan hier voor contact!