Een geile druk puntmassage waar je geil van wordt

Simone
Mijn naam is:
Simone
Mijn leeftijd:
31 Jaar
Ik woon in:
Mastenbroek
(Overijssel)
Like mij?
4 Likes
Like mij!

Simone(31) schrijft:

Mijn beste vriendin heeft me onlangs een middagje wellness cadeau gedaan. Heerlijk naar de sauna en ook nog ontspannen met een geweldige drukpuntmassage.

Nu had die man mij al gewaarschuwd van die massage dat hij op punten zou drukken waar ik misschien geil van zou worden, en hij had gelijk, mijn geil liep letterlijk langs mijn benen naar beneden.

Je zou dan eigenlijk ook geneukt moeten worden hè, maar dat mag dan weer niet. Je mag elkaar niet eens aanraken ook niet in het bubbelbad. Dat lijkt me wel supergeil overigens hoor, stiekem neuken in een sauna, waar allerlei mensen je kunnen betrappen.

Dat is wel een ultiem fantasietje van me. Van jou ook? En wat vind je van zo'n drukpuntmassage zelf eigenlijk? Dat je blijkbaar op iemands geile plekken kunt drukken en ze op die manier super geil maakt.

Deze advertentie valt onder:

Wil je sex met Simone? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
Simone !

1 Reacties

 • bestwelondeugend

  6 maanden geleden

  Hallo Leuke dame,

  Ik zou graag kennis met je maken en kijken of we wat voor elkaar kunnen betekenen.
  Deze jongeman is 51 jaar en op zoek naar intimiteit en geil gezelschap ik kan mij makkelijk verplaatsen en afspreken zowel overdag als s'avond op de juiste tijden door mijn flexibele werktijden zijn er veel mogelijkheden. Woon in de regio Zwolle.

  wil je contact met mij kan dat via KIK bestwelondeugend

Laat een reactie achter

Klik Hier & Registreer Gratis