Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.

Ik ben de laatste maanden erg afgevallen

Cora(25) schrijft:

Ik plaats hier zonder schaamte een foto van mezelf naakt, ik wil de mening van een buitenstaander, hoe vind je dat ik eruit zie? Zou je daar interesse in hebben om seks mee te hebben?

Ik ben op 10 maand nu bijna 40 kilo kwijt en heb nog wel wat overtollig vel natuurlijk maar daarvoor ga ik onder het mes gaan, ik wil weten wat jij ervan denkt als man zijnde en alstublieft spaar mij niet, dat hoeft niet. Ik zit goed in mijn vel en kan tegen kritiek.

Ik zat te denken, als het je aanstaat, zou je mij eens willen ervaren in deze toestand voor ik onder het mes ga?

Deze advertentie valt onder:

Wil je sex met Cora? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
Cora !

0 Reacties

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter

Cora

Gratis neuken met Cora?

Druk dan hier voor contact!