Dominante plassex met stoere man

Britt
Mijn naam is:
Britt
Mijn leeftijd:
43 Jaar
Ik woon in:
Roosendaal
(Noord-Brabant)
Like mij?
24 Likes
Like mij!

Britt(43) schrijft:

Ben jij een dominante man, stoer, niet vies van plassex? Dan wil ik graag kennismaken met jou. Ik ben een goeduitziende onderdanige vrouw, in het dagelijkse leven heb ik een leuke baan en een redelijk normaal leven, waar ik veel plezier aan beleef.

Ik mis alleen iemand naast mij in bed. Het mooiste zou het zijn als ik liefde en lust kan vinden, maar dat is geen must.

Wat wel een must is, is dat je in bed dominant bent en ook aan plassex doet. Qua uiterlijk heb ik niet een speciaal type en leeftijd vind ik ook niet van belang.

De juiste klik en dezelfde dromen is wat ik zoek!

Deze advertentie valt onder:

Wil je sex met Britt? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
Britt !

0 Reacties

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter

Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.
Britt

Gratis neuken met Britt?

Druk dan hier voor contact!