Je eerlijke mening over anale seks

Stella456
Mijn naam is:
Stella456
Mijn leeftijd:
25 Jaar
Ik woon in:
Heeten
(Overijssel)
Like mij?
8 Likes
Like mij!

Stella456 (25) schrijft:

Ik ken een paar mannen die heel stoer praten over anale seks en dat ze hun vrouwtje wel even van achteren gaan nemen, maar ik geloof die grootspraak vaak niet.

Als je heel eerlijk bent is er volgens mij niemand die anaal echt lekker en fijn vindt. Je bent toch in mijn poepgaatje aan het roeren en dat kan volgens mij niet echt gezond zijn.

Nee, ik heb er wel eens aan gedacht, maar ik denk niet dat ik het ooit zou willen proberen. Het is gewoon niets voor mij. Wat is jouw eerlijke mening? Ben jij er wel fan van en wil je me wellicht overtuigen?

Deze advertentie valt onder:

Wil je sex met Stella456? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
Stella456 !

3 Reacties

 • LWO23

  1 jaar geleden

  hoi stella,

  ik ben het helemaal met je eens, anaal is ook niks voor mij. zullen wij het gewoon op de normale manier proberen??

  je kan me een berichtje sturen via
  app : 06 22 65 26 75
  kik : LWO1995
  snap : laurence1995

 • Faisal

  2 jaar geleden

  Hallo hoe gaat het?ik ben een gebonden man van 47 en kom uit de provincie Utrecht als je behoefte heb om even te praten of iets anders zou ik je stem graag willen horen liever eerst Whatsapp. 0657883588 wel tussen 07.00 tot 12.00 graag niet later of eerder xxxjes uit Utrecht

 • Xport7

  2 jaar geleden

  Hey ik ben er wel fan van ik zou je er graag meer over vertellen in een verder gesprek op app, kik, of mail.
  Kik :sexualfirst
  Mail: xanderport99@hotmail.com

Laat een reactie achter

Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.
Stella456

Gratis neuken met Stella456 ?

Druk dan hier voor contact!