Sexcontact met lilala ?

Klik hier en spreek af!

Voor ik opgeef probeer ik het nog 1 keer

Lilala
Mijn naam is:
Lilala
Mijn leeftijd:
45 Jaar
Ik woon in:
Oldemarkt
(Overijssel)
Like mij?
24 Likes
Like mij!

lilala (45) schrijft:

Goedemiddag!

Ik ben momenteel gewoon thuis wat aan het rommelen. Moest m'n hele huis schoonmaken omdat ik een feestje voor vriendinnen heb gegeven 't weekend. Nu in mijn huisje weer fris en fruitig.

Graag wil ik je voor nu/straks/vanavond bij mij thuis uitnodigen. Komt dat uit? Heb je daar zin in?

Ik ben al zover dat ik het bijna op wil geven om een seks partner te vinden maar toch wil ik het nog een keer proberen. Het zal toch niet zo zijn dat ik zonder seks zit voor de rest van mijn leven? Nee dat is accepteer ik echt niet.


Dikke kus

Deze advertentie valt onder:

Wil je sex met lilala? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
lilala !

10 Reacties

 • Faisal

  4 maanden geleden

  Hallo hoe gaat het?ik ben een man van 47 en kom uit de provincie Utrecht als je behoefte heb om even te praten of iets anders zou ik je stem graag willen horen liever wel tussen 07.00 tot 12.00 graag niet later of eerder seriuze reacties graag xxxjes uit Utrecht

 • Cees

  5 maanden geleden

  Lilala, goedenacht, kan niet slapen, las je berichtje, wil graag met je kennis maken. Woon slechts 10 km. bij jou vandaan. Kan zeer snel bij je komen. Hoop dat je op oudere (lees: rijpe) mannen valt omdat ze veelal meer ervaring hebben en veel geduldiger zijn. Wij kunnen samen een fijne tijd tegemoet gaan. Bel me maar op 06 30840550 en we maken een afspraak.

 • John

  5 maanden geleden

  Hoi Lilala, nee je zit niet voor de rest van je leven zonder seks als je mij , John, uitnodigd! Hoop dat we elkaar snel zien!

 • pedro

  9 maanden geleden

  hey lieverd bel me maar dan kom ik zo mogelijk bij je langs 0684269475

 • Anoniem

  9 maanden geleden

  colaballz@gmail.com

 • Rob

  1 jaar geleden

  App me maar

 • Alex

  1 jaar geleden

  Hey leukerd ik las je oproep en ik dacht hier moet ik op reageren! Ik zou graag een keer een avond met je doorbrengen en samen lekker geil zijn. Heb je intresse kan vanavond nog langs komen. dtnzxcvbnm@outlook.com Hier kun je me op bereiken als je intresse in me hebt.

 • Deventerstefan

  1 jaar geleden

  Ik zou graag is willen afspreken ik heb het nog nooit met een ouderen vrouw gedaan maar heb wel veel ervaring dus laten we het doen of eerst kennis maken wat jij het liefst wilt

 • wilgenbos

  1 jaar geleden

  Ik ben zoekend en zou graag met je afspreken.

 • werner

  1 jaar geleden

  Hi schat met Werner Ik woon in Haaksbergen de orchidee 12 en ik wil graag een lekkere seks mijn pik is kaal en ik wil lekker g****** worden en lekker k********* mijn nummer 0650915535 Je mag me toevoegen op Whatsapp

Laat een reactie achter