Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.

Op zoek naar een trio

Yvon(25) schrijft:

Een van de dingen die ik heb gedaan en die ik zeker nog eens wil doen is een trio. Dit was met een koppel en het was echt heel erg geil.
Ze waren heel lief voor mij en hadden allebei aandacht voor mij.
Ik ben nog nooit zo intens klaargekomen en zelfs meerdere keren achter elkaar. Dat smaakte zeker naar meer, maar voor hun relatie was het toch niet zo'n goede actie.

Dat was met een man en een vrouw, maar het lijkt me opwindend om eens met twee mannen of drie vrouwen te doen. Ik sta eigenlijk open voor allerhande ideetjes en fantasietjes.
Ik weet immers pas of ik het lekker vind, als ik het ook uitgeprobeerd heb.
Een koppel kan reageren, een man alleen of twee vrienden of vriendinnen, het kan allemaal voor mij.

En voor jou?

Deze advertentie valt onder:

Wil je sex met Yvon? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
Yvon !

0 Reacties

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter

Yvon

Gratis neuken met Yvon?

Druk dan hier voor contact!