Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.

Alles graag kaal en glad!

Kaal Kutje(33) schrijft:

Heerlijk alles helemaal lekker kaal en glad. Insmeren met een fijne olie, glibberen, ik vind het allemaal zalig en kan er geen genoeg van krijgen. Ik ben zelf dan ook op alle belangrijke plekjes geschoren en vind het ook geil als jij dat ook bent.

Je hoeft niet helemaal geschoren te zijn trouwens. Zo ben ik niet. Maar wel alle belangrijk delen zeg maar helemaal kaal. Ik heb ook een kaal kutje. Verder vind ik eisen stellen aan hoe je moet zijn niet prettig. Ik kom altijd op de koffie, dus laten we dat eens niet doen. Verras me maar!

Deze advertentie valt onder:

Wil je sex met Kaal Kutje? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
Kaal Kutje !

0 Reacties

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter

Klik Hier & Registreer Gratis