Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.

Ik ben op zoek naar een lieve en leuke vrouw die ook van lek

hansliefje(72) schrijft:

Ik zoek een leuk neuk-maatje voor veel sex genot.Ik geef graag een erotiche massage en veel meer.Ik heet Hans en ben single en 68 jaar.Ik woon te Elsloo gemeente stein.Ik heb een eigen auto en ik kan mij verplaatsen maar ook ontvangen.Ik houd wel van hygiëne en orde en netheid.Heb ook nog normen en waarden,en sta voor eerlijkheid en oprechtheid.

Deze advertentie valt onder:

Wil je sex met hansliefje? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
hansliefje !

2 Reacties

 • PRINCESS

  2 years ago


  hallo schat, ben prinses alsjeblieft schrijf me met mijn e-mail ([email protected]) ik wil iets met je delen,
  Dank U

 • hansliefje

  3 years ago

  Reageer via deze site naar mij of via mijn E-mail [email protected] en/of tel; 06-30669875.Zo kan je mij bereiken.vriendelijke groet Hansliefje kus XX.

Laat een reactie achter

Klik Hier & Registreer Gratis